Cota 20 pentru Messi sau Ronaldo sa inscrie la CM2018

Mai este foarte putin si va incepe editia cu numarul 21 a Campionatului Mondial, editie de la care nu lipsesc cei mai buni doi jucatori din lume. Este vorba despre Lionel Messi, finalist cu Argentina la CM2014 si Cristiano Ronaldo, care a castigat EURO2016 cu Portugalia. Cel putin unul dintre cei doi a marcat in toate cele 3 Campionate Mondiale la care au fost prezenti pana acum, fiind greu de crezut ca nu o vor face si acum. In vederea acestui aspect, casa de pariuri Betfair ne propune cota 20 pentru Messi sau Ronaldo sa inscrie la CM2018, cota ce nu ar trebui ratata.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana pe 15 iunie, ora 21:00, introducand codul ZFBNDP. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo vor marca la acest Campionat Mondial. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare restul calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.05.


Despre recompensa

In cazul in care Messi sau Ronaldo vor marca, in cont vei primi 100 lei. Astfel, miza se va returna cash imediat, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la solutionarea pariului. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe un gol marcat in competitie de Messi sau Ronaldo, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook conform carui Messi sau Ronaldo va marca la acest turneu final (se gaseste in sectiunea “Cupa Mondiala”)
  • Cel mult 5 lei se califica in vederea promotiei
  • Daca pariul este castigator vei primi inapoi cash imediat miza, pentru ca restul de 95 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la solutionarea pariului
  • Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise