Cota 2 - 9 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 9 Octombrie, formata din evenimente care se vor juca la noapte, din hocheiul nord-american.Carolina Hurricanes - Vancouver Canucks (Ora 02:00)


In “PNC Arena” avemun duel ce pare usor dezechilbrat, Hurricanes pleaca favoritasi are toate motivele sa fac asta, avand in vedere ca in ultimele doua meciuri a obtinut victorii categorica, la cel putin doua goluri. In urma cu doar cateva zile a facut instructie cu Rangers, echipa de care a trecut cu 8-5, sustinuta frenetic de fani, aproximativ 13 500 au venit sa o vada la joc. Vancouver a impresionat audienta intr-un singur meci si ala juca acasa, in rest a fost pusa repede la respect de Arizonna si in urma de cateva zile de Calgary Flames, ambele meciuri le-a pierdut cu trei goluri diferenta.

As vrea sa dau crezare caselor de pariuri, atacul Carolinei pare conectat la foc automat si daca va juca la fel, avem sanse din nou la cel putin un rezultat pozitiv in timpul regulamentar.Nashville Predators – Calgary Flames (03:00)


Un alt meci interesant din aceasta runda va avea loc la Nashville, Predators joaca contra lui Calgary Flames. In mod normal gazdelor le este atribuita cota mai buna si asta pentru ca s-au impus in toate meciurile oficiale disputate pana acum, a casigat cu 3-2 pe terenul Rangerilor din New York, pentru ca in urma cu putin timp sa execute o alta echipa din New York, de data asta Islanders (4-3). Calgary vine si ea dupa 7-4 cu Vancouver Canucks, insa, as vrea sa ma rezum la un pariu pe goluri si fac acest lucru deoarece au linii de atac care asediaza mereu portarul advers, de cel putin patru ori a sunat goarna care anunta ca s-au inscris goluri.Dallas Stars - Toronto Maple Leafs (Ora 03:30)

Meci interesant in Texas, Stars contra lui Maple Leafs, una dintre cele mai spectaculoase echipe din acest start de sezon regulat. Canadienii au inceput cu doua partide foarte ofensiva, au pierdut cu 3-5 in fata lui Sens, pentru ca in urma cu putin timp sa faca spectacol la Chicago, 7-6 a fost scorul, dupa prelungiri, cu Blackhawks. Auston Matthews are cele mai bune cifre din punct de vedere ofensiv, pana acum a inscris de cinci ori si a oferit alte trei pase de gol, ceea ce este fabulos daca tinem cont ca asta s-a intamplat in trei meciuri. Cu acest la nivel ridicat, ajutat si de catre celalat jucator in forma, Rielly Morgan, pot face fata defensivei usor de penetrat a celor de la Stars, suficient cat sa inscrie de cel putin doua ori.