Cota 2 - 7 ianuarie 2019

Cota 2 din 7 ianuarie 2018 vine din sportul rege, Lille joaca contra celor de la Sochaux, in timp ce Wolves urmeaza sa o intalneasca pe Liverpool.


5c33030dc4d1a_1546846989.png


Lille - Sochaux (Ora 21:55)

Abordarea meciului de Cupa Frantei este importanta pentru Lille, formatie care vrea sa-si demonstreze ca este capabila sa mai joace cel putin o finala si cum in Ligue 1 lucrurile sunt dificile, aici se poate afirma mult mai usor. Una peste alta, astept din partea gazdelor sa treaca usor de Sochaux, o formatie de liga secunda, care pentru a ajunge aici a evoluat contra unor echipe de ligi inferioare, mult mai slabe decat ceea ce urmeaza sa aiba in fata incepand de luni.Wolves – Liverpool (Ora 21:45)

Obisnuita sa ofere un joc spectaculos, Liverpool a pierdut derby-ul si ocazia de a inchide campionatul, iar meciul cu City s-a incheiat 1-2. La patru puncte peste ocupanta locului al doilea, restul competitiilor au trecut pe planul secund si ma astept ca acest lucru sa se vada si prin prisma rezultatului de luni seara, iar in decursul celor 90 de minute sa avem cel putin doua goluri, unul de ambele parti.  Wolves are nevoie sa-si joace sansa cum se poate mai bine, iar pe “Molineaux” a aratat ca in ciuda statutul de proaspat promovata poate sa inscrie sau cel putin sa-si puna in dificultate adversarele.