Cota 2 - 4 septembrie 2018

Expertul Legalbet, external linkLink-uri externe interzise, vă recomandă Cota 2 a zilei de marţi, 4 septembrie 2018, formată din două meciuri, FC Argeş Piteşti - Energeticianul Petroşani, din Liga 2 şi FC Dagenham & Redbridge - FC Braintree Town, din National League.► FC Dagenham & Redbridge - FC Braintree Town (ora 21:45)


FC Dagenham & Redbridge are un debut foarte slab în National League, unde nu a reuşit în 8 etape să câştige niciun meci, bilanţul fiind de 2 egaluri şi 6 înfrângeri. FC Braintree Town are o situaţie asemănătoare, având după 8 etape disputate 3 rezultate de egalitate şi 5 înfrângeri. "Daggers" sunt pe ultimul loc în clasament cu 2 puncte, în timp ce "The Iron" se află pe poziţia a 23-a, penultima, avândd 3 puncte. Lidera din National League după 8 etape disputate este FC Wrexham, cu 17 puncte. Echipa antrenată de Peter Taylor va juca acasă pe "Victoria Road" cu FC Braintree Town, un adversar aflat într-o formă la fel de slabă şi va încerca să obţină primul succes din acest sezon. De partea cealaltă, antrenorul Brad Quinton va încerca şi el să obţină măcar un rezulat de egalitate. În etapa următoare, FC Dagenham & Redbridge va juca, în deplasare, cu Barrow AFC, locul 15, iar Braintree Town o va întâlni, acasă, pe lidera FC Wrexham.


★ Cotele Betano: 1.85 victorie Dagenham & Redbridge, 3.45 egal şi 4.00 victorie Braintree Town


★ FC Dagenham & Redbridge s-a clasat pe locul 11 în sezonul trecut în National League


★ FC Braintree Town a terminat în ediţia precedentă pe locul 6 în National League South


★ Dagenham & Redbridge şi Braintree Town sunt singurele echipe fără victorie din National League


★ Dagenham & Redbridge a câştigat ultimul meci oficial pe 21 aprilie, 1-0 acasă cu Maidenhead Utd


★ FC Braintree Town a câştigat ultima partidă oficială pe 6 mai 2018, 1-0 în deplasare cu FC Dartford


★ FC Dagenham & Redbridge a avut 7 rezultate de peste 2,5 goluri în 8 etape


★ FC Braintree Town a avut 7 rezultate de sub 2,5 goluri în 8 etape


★ Ultimele 2 meciuri: BTFC-DRFC 3-2 şi DRFC-BTFC 3-0, în sezonul 2016-2017 al National League► FC Argeş Piteşti - Energeticianul Petroşani (ora 19:30)


FC Argeş Piteşti are un sezon bun în Liga 2, unde este neînvinsă după 4 etape, având 2 victorii şi 2 rezultate de egalitate. În ultima etapă, formaţia antrenată de Emil Săndoi a terminat la egalitate, 1-1, în deplasare cu Chindia Târgovişte (Cristian Cherchez 50 - Vasile Buhăescu 71). Nou promovata Energeticianul Petroşani are şi ea un debut de sezon bun, reuşind să câştige 3 meciuri în 4 etape, în care a avut şi o înfrângere la Cluj cu "U". După 4 etape disputate, "alb-violeţii" se află pe locul 7 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce fosta AS Șirineasa este pe poziţia a 6-a, având 9 puncte. Lidera din Liga 2 este FC Snagov, care are 13 puncte. Piteştenii dau examenul maturităţii cu hunedorenii şi vor face tot posibilul să câştige, caz în care ar urca pe locul al 3-lea în clasament. Echipa antrenată de Cristian Dulca a câştigat cele 9 puncte acasă, nu în deplasare unde a pierdut cu 3-0 în faţa "Şepcilor roşii". În etapa următoare, FC Argeş va juca în deplasare cu ASU Politehnica Timişoara, în timp ce Energeticianul o va întâlni, acasă, pe stadionul "Jiul", pe Petrolul Ploieşti.


★ Cotele Betano: 2.08 victorie FC Argeş Piteşti, 3.25 egal şi 3.30 victorie Energeticianul Petroşani


★ FC Argeş Piteşti s-a clasat pe locul 4 în sezonul trecut în Liga 2


★ Energeticianul Petroşani a terminat în ediţia precedentă pe locul 1 în Liga 3, Seria 4


★ "Alb-violeţii" au avut doar rezultate de sub 2,5 goluri în primele 4 etape


★ "Alb-negrii" au avut doar rezultate de peste 2,5 goluri în primele 4 etape


★ Echipa din "Trivale" nu a primit gol acasă, având 2 victorii cu 2-0


★ FC Argeş Piteşti şi Energeticianul Petroşani nu s-au mai întâlnit în nicio competiţie🔴 Cotă totală: 2.25 Betano

FC Dagenham & Redbridge - FC Braintree Town 1-0
FC Argeş Piteşti - Energeticianul Petroşani 0-0

C Â Ş T I G Ă T O R