Cota 2 - 4 iunie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de marţi, 4 iunie mai 2019, care vine de la meciurile Cádiz CF - Extremadura UD (ora 21:00), care va avea loc pe "Estadio Ramón de Carranza" din Cádiz şi RCD Mallorca - Granada CF (ora 21:00), care va avea loc pe "Estadi de Son Moix" din Palma de Mallorca, ambele din etapa a 41-a a campionatului Spaniei (Segunda División).

Cádiz CF - Extremadura UD

Cádiz CF trece printr-o perioadă slabă în Segunda División, unde are nu mai puţin de 5 rezultate consecutive de egalitate. În ultima etapă, echipa antrenată de Álvaro Cervera a remizat în deplasare, 1-1 cu Granada CF, echipă clasată pe locul 2, care va promova probabil în Primera División. "El Submarino Amarillo" este cu două etape înainte de finalul sezonului pe locul 6 în clasament, cu 64p şi se va lupta cu Deportivo La Coruña, care are tot 64p, ca să termine sezonul pe această poziţie. Gruparea din Andalucía va mai juca cu Extremadura UD (acasă) şi Sporting Gijón (deplasare), în timp ce echipa din Galicia le va întâlni pe Elche CF (deplasare) şi Córdoba CF (acasă). Pentru Extremadura meciul de la Cádiz nu are nicio miză, pentru că este pe locul 15 în clasament, cu 49p, având 7p avans faţă de Rayo Majadahonda, prima echipă aflată sub linia retrogradării. În ultima etapă, echipa antrenată de Manuel Mosquera a remizat acasă, 0-0 cu CD Lugo. Trebuie de reţinut că în ultimele 8 etape, "Azulgranas" au avut un bilanţ foarte bun, 6 victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere. În tur, pe 12 octombrie 2018, pe "Estadio Francisco de la Hera" din Almendralejo, Extremadura o învingea pe Cádiz cu scorul de 2-1, după ce "galben-albaştrii" au condus la pauză cu 1-0.

Echipele clasate pe locurile 1 şi 2 în Segunda División vor promova direct în Primera División, iar cele care vor termina pe locurile 3, 4, 5 şi 6 vor juca un play-off pentru promovare.

RCD Mallorca - Granada CF

RCD Mallorca a pierdut cu scorul de 1-0 meciul disputat în deplasare pe "Estadio Abanca-Riazor" cu Deportivo La Coruña. Totuşi, echipa antrenată de Vicente Moreno are în continuare şanse mari de a prinde play-off-ul pentru promovare, pentru că este pe locul 5 în clasament. Mai sunt de disputat doar două etape şi "Los Bermellones" au 3p în plus faţă de Cádiz CF şi Deportivo La Coruña, iar în ultimele două etape vor juca cu Granada CF (acasă) şi Extremadura UD (deplasare). "Els Barralets" vor trebui să fie foarte atenţi în aceste ultime 180 de minute, pentru a nu irosi toată munca depusă în tot sezonul. Granada CF este foarte aproape de a promova direct în Primera División, alături de CA Osasuna Pamplona, pentru că este pe locul 2 în clasament înaintea ultimelor două etape. Echipa antrenată de vine după un 1-1 acasă cu    Cádiz CF, însă are 4p avans faţă de Albacete Balompié, echipă clasată pe locul 3. Pentru a promova, "Nazaríes" au nevoie de o victorie în ultimele două etape cu RCD Mallorca (deplasare) sau AD Alcorcón (acasă) sau ca Albacete Balompié să nu câştige cu Málaga CF (acasă) sau UD Almería. În tur, pe 14 octombrie 2018, pe "Estadio Nuevo Los Cármenes", Granada o învingea pe Mallorca cu 1-0.

► Pronosticuri

► Cádiz CF - Extremadura UD: 1 solist, cota 1.38

► RCD Mallorca - Granada CF: pauză sau final EGAL, cota 1.53