Cota 2 – 23 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 23 Octombrie, formata din doua evenimente ce reprezinta NHL, competitia cea mai importanta de hochei pe gheata.


5bcebcba3cdb4_1540275386.png


Montreal Canadiens - Calgary Flames (Ora 02:30)

Se anunta un meci spectaculos, Montreal Canadiens si Calgary Flames traverseaza o perioada buna, reusind in ultimele meciuri sa aiba parte de mai multe rezultate pozitive. Ambele fac parte din jumatatea superioara a celor doua Conferinte si as vrea sa subliniez ca Flames este una dintre putinele echipe care au atins borna 30 in dreptul golurilor inscrise, ceea ce, pentru mine este un punct de plecare important, pe care ma bazez cand afirma ca se vor inscrie si acum cel putin cinci goluri.New York Rangers - Florida Panthers (Ora 02:00)

“Madison Square Garden” aduce oamenii la meci, New York Rangers si Florida Panthers se vor infrunta in subsolul Conferintei de Est, acolo unde se afla pe locurile 15, respectiv 14, din 16 echipe. Clar nu fac cel mai bun sezon al lor, pana acum n-au aflat ce inseamna victoria in timpul regulamentar, deci putem avea o premiera. Totusi, am vazut ca apar multe greseli pe faza de aparare, se inscriu multe goluri in poarta celor ce apara poarta si asa cum am avut in ultimele cinci meciuri directe, cel putin sase goluri, astept sa se intample din nou.