Cota 2 - 21 septembrie 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune Cota 2 din data de 21 septembrie 2018, formata ca de obicei din doua evenimente, ambele din fotbal.


5ba376931cfc2_1537439379.png


► Monaco - Nimes (ora 21:45)

Este un meci cu o favorita clara, si anume echipa gazda, care ce-i drept dispune de un lot mai puternic, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren. Monegascii nu au parte de un sezon grozav, avand in vedere faptul ca in cele sapte partide oficiale de pana acum nu au izbutit decat un singur succes, in prima etapa de campionat, de atunci legand cinci meciuri fara victorie. "Alb-rosii" au ocazia perfecta sa incheie aceasta serie negativa, urmand sa infrunte o adversara accesibila, pe teren propriu, acolo unde in mod normal suporterii ar trebui sa joace un rol important.► Huesca - Real Sociedad (ora 22:00)

In acest meci voi lua in calcul varianta golurilor, minim doua fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Cele doua formatii au marcat cate sase goluri in cele patru etape de pana acum, incasand 12, respectiv sapte, astfel ca nu ne putem astepta decat la un meci spectaculos. Nu este exclus sa avem parte de goluri la ambele porti, insa pentru o siguranta mai mare, mizam pe faptul ca se va marca de minim doua ori.