Cota 2 - 19 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Cota 2 - 19 septembrie 2018, formata din doua partide din Champions League, Manchester City - Lyon si Real Madrid - AS Roma.


5ba16218369da_1537303064.png


Manchester City - Lyon (ora 22:00)


"Cetatenii" au castigat in ultima etapa din Premier League, 3-0, acasa, cu Fulham, si au urcat pe locul 3 in campionat, cu 13 puncte acumulate in 5 runde, golaveraj 14-3. Sane a revenit in primul 11 cu un gol, insa Guardiola a fost nevoit sa joace fara Mendi pe partea stanga, acolo l-a folosit din nou, la fel ca-n sezonul precedent, pe Delph. Francezul va lipsi si miercuri, din duelul cu Lyon. Bravo, De Bruyne si Mangala sunt absente de lunga durata. In 18 dintre ultimele 20 de meciuri de acasa ale celor de la City, am urmarit cel putin trei goluri marcate.

Lyon vine dupa o remiza scoasa foarte greu la Caen, scor 2-2, desi oaspetii au avut 1-0, cat si avantaj de un om. Per asamblu, Lyon n-are un debut foarte bun de sezon. A strans numai 7 puncte in 5 meciuri, marcand de doar 6 ori. Sigur, formatia franceza a ramas fara Mariano Diaz, dar nu ne asteptam chiar la un regres asa vizibil in atac.

Chiar daca va incerca sa se apere, Lyon va oferi spatii, asta pentru ca nu este o echipa obisnuita sa aiba toti oamenii in fata mingii. Chiar daca francezii au oferit meciuri de under in acest sezon din Ligue 1, duelul din Champions League va fi total diferit de indata ce Lyon va incasa gol. Pentru ca probabil o va face inca din prima repriza.Real Madrid - AS Roma (ora 22:00)


Pe Santiago Bernabeu, avem un meci extrem de atractiv. Post-Ronaldo, Realul a marcat de 10 ori in primele 3 runde din LaLiga, dar in ultima etapa a suferit teribil la Bilbao, unde abia a scos un 1-1 contra lui Athletic. Bale pare sa fie jucatorul determinant pentru "albi" acum, insa Asensio, care primeste categoric mai multe minute, si Isco sunt alti fotbalisti ce pot sa faca diferenta.

AS Roma a castigat in prima etapa la Torino, scor 1-0, insa apoi a primit 7 goluri in urmatoarele 3 meciuri, scotand doar 2 puncte din acestea. Cele doua remize de acasa, 3-3 cu rezervele Atalantei si 2-2 contra lui Chievo, dupa ce Roma a condus cu 2-0, au aratat cum elevii lui Di Francesco trebuie sa munceasca serios pentru a pune lucrurile la punct in aparare.

In sezonul 2015/2016, in "optimi", Real a castigat ambele dispute cu 2-0. Vara asta, la ICC, tot "albii" s-au impus, scor 2-1, in urma unei partide in care madrilenii i-au crutat pe romani in prima repriza. Apararea italienilor este prea boema deocamdata, iar Realul va fi in stare sa profite. Astept un meci cu goluri, in urma caruia gazdele se vor impune.