Cota 2 - 19 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 19 Octombrie, formata din doua evenimente ce fac parte din sporturile ce se joaca in America de Nord.Toronto Raptors - Boston Celtics (03:00)

Toronto a mers bine in pre-sezon, a incheiat cu doua victorii consecutive, in fata unor echipe destul de bune. In chiar primul meci al acestui sezon a intalnit-o pe Cleveland, finalista din editia anterioara de NBA, pe care a reusit sa o invinga destul de usor, diferenta dintre ele fiind evidenta. Boston Celtics nu s-a dat nici ea inapoi, a castigat cu 105-87 in disputa cu Philly 76ers. Cu prestatii curajoase, jucatori ce pot arunca foarte bine de la 3 puncte, astept sa vedem un meci destul de spectaculos, care sa depaseasca media celor 200 de puncte, insa, merg la siguranta si optez peste un over echilibrat, de 199 de puncteWashington Capitals - Florida Panthers (02:00)

Inca detinatoare de Stanley Cup, Capitals a reusit sa obtina un nou succes, avand nevoie de prelungiri pentru a trece de New York Rangers. Cred ca acum este o ocazie tocmai buna sa incheie meciul victorioasa inca din timpul regulamentar, avand in vedere ca Florida Panthers este cel mai dorit adversar din ultimul timp, pierzand toate meciurile de pana acum.