Cota 2 - 18 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 18 Octombrie 2018, din nou mizand pe doua meciuri din hochei-ul nord-american. Ieri n-am avut emotii in privinta castigului, ambele meciuri au iesit fara emotii, drept pentru care profit din nou de multitudinea de meciuri si optez pentru Edmonton Oilers vs Boston Bruins & San Jose Sharks vs Buffalo Sabres.Edmonton Oilers - Boston Bruins (04:00)

Edmonton este pe val, a reusit a doua victorie la rand in cadrul acestor competitii, drept pentru care a ajuns la doua victorii si tot atatea infranger. Bruins a fost executata cu 5-2 e catre Calgary Flames, intr-un meci pe care l-am regasit in cadrul cotei 2 de ieri. Faptul ca este primul meci pentru Edmonton pe teren propriu ma face sa cred ca este dornica sa joace spectaculos, iar aproape mereu in disputele cu Bruins am avut goluri. Cel putin cinci s-au dat in opt din ultimele noua meciuri directe.San Jose Sharks - Buffalo Sabres (Ora 05:30)

Erorile din cele doua aparari le-au adus acestora infrangeri, drept pentru care sigur una dintre echipa va bifa al doilea esec consecutiv. Cred ca in ciuda cotelor pe care bookamerii le-au listat, oferind gazdelor prima sansa, este una inselatoare si ma astept sa asistam din nou la un meci pe goluri, drept pentru care si pariul sa fie ca atare. Cu greseli destul de flagrante in meciurile jucate de pana acum, sunt premize sa vedem din nou partida cu goluri, Sabres este cunoscuta ca fiind o echipa care primeste multe goluri, lucru dovedit in doua din ultimele trei meciuri, cand a pierdut cu 1-6, implicit cu 1-4.