Cota 2 - 17 septembrie 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune Cota 2 din data de 17 septembrie 2018, formata din doua evenimente, ambele din fotbal.► FC Viitorul - Hermannstadt (ora 21:00)

Este meciul ce inchide etapa in Liga 1, urmand sa se joace la Ovidiu. In aceasta disputa, FC Viitorul este favorita, asa cum era si normal de altfel, avand un lot mai bun, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren. In ultima etapa, baietii lui Hagi au izbutit o victorie importanta, invingand campioana CFR Cluj chiar la ea acasa, astfel ca au un moral foarte bun inaintea acestei partide. Mizez asadar pe o victorie a celor de la FC Viitorul, intr-o cota foarte buna oferita de agentiile de pariuri.► SPAL - Atalanta (ora 21:30)

De la ora 21:30, se va juca SPAL - Atalanta, meci din Serie A, in care golurile pot aduce profit. SPAL nu este o echipa foarte ofensiva, e drept, marcand doar trei goluri in cele patru partide de pana acum, incasand unul singur, insa Atalanta este o formatie ce marcheaza destul de mult, in cele trei etape de campionat inscrind sapte goluri. Mizez asadar pe faptul ca se vor inscrie cel putin doua goluri, bazandu-ma in special pe forta ofensiva a formatiei oaspete.