Cota 2 - 14 Noiembrie 2018

Meciuri putine pentru o zi de mijlocul saptamanii, dar de maine vor incepe partidele din Uefa Nations League, competitie unde gasiti pe site avancronica meciurilor importante. Pana atunci ramanem pe sportul pe gheata, hochei. Avem acolo meciul din Finlanda si Cehia.


5bebce0c36a32_1542180364.png


Kalpa - Pelicans (Ora 18:30)

Nu sunt inca echipe capabile sa joace pentru o lupta la titlu, dar tinand cont de pozitionarea lor in clasament, coroborata cu forma de moment, formatia vizitatoare pare sa aiba un plus. Kalpa este cea mai slaba formatie a ultimelor cinci intalniri, are patru meciuri pierdute si o singura victorie, insa, atunci a castigat dupa ce in timpul regulamentar a fost meci nul. Pelicans stie bine sa puna problema, este pe locul 7, cu 30 de puncte, dar in acest sezon de Liiga si-a aratat deja nivelul, prinzand si o zi buna, in care a castigat cu 4-0 contra lui Kalpa, intr-un meci ce avut loc in urma cu trei saptamani.Sparta Praga - Mlade Boleslav (Ora 19:30)

Poate cel mai dezechilibrat meci al rundei cu numarul 18 din Extraliga va avea loc pe “O2 Arena” din Praga. Sparta primeste vizita Mladei Boleslav, in dorinta ei de a se mentine pe prima pozitie si a se distanta de Liberec, care, pentru moment este la doua puncte in spatele echipei din capitala. Nu o sa fie un meci deloc usor pentru liderul conjunctural al Extraliga. Totusi, mi-a placut curajul pe care Mlada l-a aratat in partida de acum o luna si jumatate, cand a castigat cu 3-1, beneficiind atunci si de statutul de gazda. Pe de alta parte, Sparta Praga joaca destul de agresiv, ultimele patru meciuri s-au terminat cu cel putin cinci goluri.