Cota 2 - 12 mai 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de duminică, 12 mai 2019, care vine de la meciurile Brighton & Hove Albion - Manchester City (ora 17:00), care va avea loc pe stadionul "Falmer" şi FC Liverpool - Wolverhampton Wanderers (ora 17:00), care va avea loc pe stadionul "Anfield".

Brighton & Hove Albion - Manchester City

După 37 etape disputate, echipa antrenată de Chris Hughton se află pe locul 17 în clasament, având 36 puncte. Deşi nu au nicio victorie, "The Seagulls" s-au salvat matematic de la retrogradare, pentru că au 5p avans faţă de Cardiff City, prima echipă aflată sub linia retrogradării. Brighton a avut două remize consecutive, 1-1 în deplasare cu Newcastle United şi 1-1 pe teren propriu cu Arsenal Londra. Ultimele 5 rezultate ale lui Brighton & Hove Albion din Premier League (vezi aici program, rezultate şi clasament) au fost de sub 2,5 goluri şi va încerca în ultima etapă a acestui sezon să nu piardă cu campioana, într-un meci care va avea de partea sa milioanele de fani ai lui Liverpool.

După 37 etape disputate, echipa antrenată de Pep Guardiola se află pe locul 1 în clasament, având 95 puncte, cu unul în plus faţă de FC Liverpool. Manchester City are 13 victorii consecutive în campionat, ultima cu 1-0 în faţa lui Leicester City. Dacă "Citizens" vor câştiga duminică în deplasare cu Brighton & Hove Albion va fi din nou campioana Angliei! Ei au ratat principalul obiectiv din 2019, să câştige Liga Campionilor, fiind eliminaţi de Tottenham Hotspur în sferturi, astfel că îşi pot salva sezonul câştigând titlul. "Sky Blues" pot realiza chiar eventul, pentru că vor juca şi finala Cupei Angliei cu Watford.

Rezultat tur, 29.09.2018: Manchester City - Brighton & Hove Albion 2-0. În sezonul precedent au fost rezultatele Brighton - Manchester City 0-2 şi Manchester City - Brighton 3-1. Cele două echipe s-au întâlnit recent şi în semifinala Cupei Angliei, pe "Etihad", "Citizens" câştigând cu 2-0.

FC Liverpool - Wolverhampton Wanderers

După 37 etape disputate, echipa antrenată de Jürgen Klopp se află pe locul 2 în clasament, având 94 puncte, cu unul mai puţin decât lidera Manchester City, care va juca în deplasare cu Brighton & Hove Albion. "The Reds" nu mai depind de ei ca să câştige titlul după o pauză de 29 ani şi au nevoie de un miracol, mai exact ca Manchester City să nu câştige pe terenul lui Brighton, iar ei să obţină victoria acasă cu Wolves. "Cormoranii" vor pierde probabil titlu, însă au reuşit performanţa de a se califica din nou în finala Ligii Campionilor, pe care va vrea să o câştige, pentru că nu va mai da de Real Madrid, ci de Tottenham Hotspur.

După 37 etape disputate, echipa antrenată de Nuno Espírito Santo se află pe locul 7 în clasament, având 57 puncte şi indiferent de rezultatul meciului de pe "Anfield", va termina sezonul pe poziţia a 7-a, pentru că are 4p în plus faţă de Everton, care este pe 8. Wolverhampton Wanderers avea ca obiectiv să se menţină în Premier League şi a reuşit această performanţă cu brio, urmând a se clasa exact în urma "granzilor". Wolves are 3 succese consecutive în campionat, 3-1 acasă cu Arsenal Londra, 2-1 în deplasare cu Watford FC şi 1-0 acasă cu Fulham FC şi cu siguranţă va merge la Liverpool să-şi vândă cât mai scump pielea.

Rezultat tur, 21.12.2018: Wolverhampton - Liverpool 0-2. În sezonul precedent au fost rezultatele Liverpool - Wolverhampton 2-1 şi Liverpool - Wolverhampton 0-3. Cele două echipe s-au întâlnit şi în Cupa Angliei, în turul al treilea, pe "Molineux", Wolverhampton Wanderers câştigând cu 2-1.

► Pronosticuri

► Brighton & Hove Albion - Manchester City: 2 pauză / 2 final, cota 1.49

► FC Liverpool - Wolverhampton Wanderers: peste 2,5 goluri, cota 1.62