Cota 2 - 11 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Cota 2 - 11 septembrie 2018, formata dintr-un singur meci, Romania U21 - Bosnia & Hertegovina U21, din calificarile pentru Europeanul de Tineret.
Romania U21 - Bosnia & Hertegovina U21 (ora 19:00)


La Ovidiu, Romania are o sansa uriasa sa treaca pe primul loc in grupa si sa fie la doar 4 puncte de calificarea la European. Cu trei meciuri ramase de jucat, "tricolorii" sunt pe locul secund, la 3 "lungimi" de adversara de marti. Dupa victoria din Portugalia, 2-1, Romania este pe "cai mari", insa sa nu uitam ca ne-am ales si cu 3 suspendati, Pascanu, Ivan si Nedelcu, la care se adauga Puscas. In plus, trupa condusa de Radoi a ratat si un antrenament, dupa ce a pierdut un zbor de legatura catre Germania.

Bosniacii au executat Elvetia, pe teren propriu, scor 3-0, intr-un meci dominat de la un capat la celalalt. Sunt cinci victorii consecutive in partidele oficiale pentru baietii lui Martinovic.

In tur, romanii s-au impus cu 3-1, goluri Puscas, Coman si Man. Ultimii doi au fost titulari si in Portugalia si ne asteptam sa inceapa si meciul de la Ovidiu. In locul lui Ivan foarte probabil va intra Petre, in timp ce la mijloc este marea problema. Insa jucatorii din fata pot oricand sa destabilizeze o aparare, iar noi cam avem nevoie de victorie. Nu ne permitem sa jucam tot pe contraatac, cea ce inseamna ca vom lasa spatii. Chiar daca adversarii nostri nu sunt la fel de tehnici, se pot descurca in duelurile 1 la 1 datorita fortei fizice. Cred ca vom vedea un meci mai deschis decat anticipeaza casele de pariuri, cu goluri multe, probabil in ambele porti.