Cota 2 - 11 ianuarie 2019

Cota 2 din 11 ianuarie 2019 este formata din doua evenimente ce apartin sportului rege si reprezinta partide din campionatul Frantei. Lyon joaca contra celor de la Reims, iar Lille merge la Caen.Caen - Lille (Ora 20:00)

Inca situata pe locul al doilea, Lille intalneste o echipa are stie bine sa-si joace sansa atunci cand are postura de gazda. Totusi, cred ca s-a ajuns intr-un punct in care echipele cu pretentii, asa cum este si cea vizitatoare, nu or sa mai greseasca stupid si astfel, sa asistam la cel putin un gol mai mult venit din partea lui Lille. Are jucatori ce pot oricand sa faca diferenta, aici ma refer la cei mai buni marcator, Nicolas Pepe fiind al doilea golgheter al sezonului si omul care a dat patru goluri in ultimele cinci etape.Lyon - Reims (Ora 21:45)

Cum diferenta de valoare este relativ mare intre cele doua formatii, Lyon nu mai are voie sa greseasca nici ea, asa cum a facut-o cu putine zile in urma, cand a fost eliminata din Cupa Ligii, tot dupa un duel pe care l-a avut pe terenul propriu. Ce e drept, pentru Reims a devenit tot mai greu sa joace in deplasare, unde are doua victorii din noua meciuri disputate si acelea, evident, in fara unor echipa care in momentul cand le-a intalnit erau in deriva. De asemenea, Reims mereu a fost dominata cand a jucat pe terenul echipelor cu pretentii si aici putem nota cateva rezultate (1-4 cu PSG, 0-2 cu ASSE).