Cota 2 - 10 Noiembrie 2018

Meciuri interesante in oferta de pariuri de astazi, dar am decis sa ne oprim asupra a doua evenimente ce se vor disputa mai tarziu si vin din Olanda. Vitesse primeste vizita lui Utrecht, iar Graafschap joaca acasa, cu PSV, ambele au fluierul de start de la 20:45.Graafschap – PSV (Ora 20:45)

Nu putem compara niciodata puterea lui Graafschap cu ceea ce poate PSV pentru ca sunt la polul opus cand vorbim despre obiective. De altfel, ultimul punct pierdut de campioana in fata nou-promovatei a fost in luna decembrie a anului 2010, gazdele acestui duel facand de multe ori slalom intre prima si a doua liga. Asa cum ne-o arata si rezultatele, merg cu incredere pe un meci controlat in totalitate de PSV Eindhoven, formatie de la care ma astept la o prima modificare de scor venita foarte repede, cum des s-a intamplat in fata formatiilor din subsol.Vitesse - Utrecht (Ora 20:45)

Ambele echipe ne-au aratat un fotbal frumos, Utrecht pare sa fie in forma, are deja  sapte meciuri la rand fara esec, dintre care sase au fost victorii. Intr-adevar, in deplasare nu s-a miscat la fel de bine, insa, sa nu omitem faptul ca ambele au acelasi obiectiv si vor in Europa League. Ma astept la un meci destul de special, cu goluri, cum s-a si intamplat in cele trei mecuri directe disputate deja in acest an, Vitesse avand 2-1, dar de fieare data s-au dat cel putin trei goluri si ambele au contribuit.