Cota 2 - 1 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Cota 2 - 1 Octombrie 2018, formata din doua partide, Concordia Chiajna - Dunarea Calarasi si Sampdoria - Spal.Concordia Chiajna - Dunarea Calrasi (ora 18:00)


Pe stadionul Concordia din Chiajna avem luni duelul intre echipa locala si Dunarea Calarasi. Gazdele au de doua meciuri un nou antrenor, pe Dorinel Munteanu. Fostul international a venit la Chiajna gasind clubul jos in clasament, iar dupa o singura victorie, l-a urcat pe 11, cu 10 puncte adunate in 9 runde, golaveraj 8-14. Concordia a aratat mult mai hotarata in disputa de la Botosani, castigata, 2-0, dovada ca Dorinel a venit cu un suflu nou, iar jucatorii l-au acceptat imediat. Totusi, in Cupa, Chiajna a cedat cu 0-3 in fata Viitorului, insa jucand in 9 oameni o buna bucata de timp.

Dunarea are si ea un antrenor artagos pe banca, un tehnician ce le-a insuflat jucatorilor putin din rautatea ce-l caracteriza. Calarasi este pe 9 in Liga 1, cu 12 puncte acumulate in 9 etape, golaveraj 9-10.

Ma astept la un meci mai degraba fragmentat, fara prea multe ocazii de poarta. Ambele formatii vor cauta mai degraba sa nu piarda, de unde si pronosticul nostru.Sampdoria - Spal (ora 21:30)


Gazdele au trei meciuri la rand fara victorie si au cazut pe locul 13 in Serie A, cu 8 puncte adunate in 6 runde, golaveraj 9-3. Totusi, merita remarcata apararea, care a incasat atat de putine goluri. Pe teren propriu, are o victorie, un egal si o infrangere, cu adversari foarte puternici - Napoli, Fiorentina si Inter. Defrel este golgheterul formatiei, cu 4 reusite.

Spal este colega de clasament, cu 9 puncte acumulate in 6 etape, golaveraj 4-6. Desi are a doua cea mai slaba ofensiva din campionat, a reusit sa castige 3 meciuri. La ultima deplasare, a pierdut 0-3 cu Fiorentina. In stagiunea precedenta, ambele formatii s-au impus in disputa de pe teren propriu, Doria cu 2-0, iar Spal cu 3-1. Baietii lui Giampaolo pun mare presiune pe adversari cand joaca pe teren propriu, asa ca ma astept la multe faze de poarta.