Cota 2 - 1 februarie 2019

Vineri sunt o serie de partide din fotbalul mare, cat si din Liga 1 sau ligile inferioare ale Frantei si Olandei, competitii pe care uneori le gasiti si pe site. De data aceasta ma voi rezuma la doua partide, iar cota 2 din 1 februarie este completata de meciurile de la Hannover si Lille.Hannover - RB Leipzig (Ora 21:30)

Aflata la retrogradare, Hannover nu este ajutata nici de program, ea a fost invinsa lejer in etapa anterioara, dupa ce a jucat la Dortmund (1-5). Este una dintre echipele care au pierdut ambele intalniri oficiale din 2019. Leipzig este la polul opus, formatia sponsorizata de concernul Red Bull trage tare si vrea din nou in Champions League, reusind sa arate ca intre ea si echipele din a doua jumatate exista clar o diferenta, in runda anterioara castigand cu 4-0, contra nou-promovatei Fortuna Dusseldorf, asa cum astept sa demonstreze din nou, chiar daca va evolua din nou in deplasare.


Lille - Nice (Ora 21:45)

Daca luam cele doua echipe dupa numele pe care il poarta putem spune ca este un derby, insa, Lille are tot lotul valid, cei mai buni jucatori vor evolua si asta e cel mai important, daca este sa le punem in balanta si cu statutul de formatie gazda pe care il are. Nice l-a pierdut pe Balotelli, un atacant care uneori facea diferenta si mai multi jucatori sunt accidentati. De altfel, formatia de pe Coasta de Azur nu este genul care sa joace ofensiv, marcheaza putin, prefera mult sa se apere. Cred, totusi, ca gazdelor le convine, pentru ca vor pune presiune, vor ataca si acest lucru o sa aduca ocazii importantante.


Pronosticuri

Hannover - RB Leipzig: oaspetii castiga, cota 1.55

Lille – Nice: peste 7.5 cornere, cota 1.40