Cota 15 pentru victoria FCSB impotriva lui Sepsi

De multe ori, echipele care la mijlocul saptamanii sunt umilite in Europa se razbuna peste 3-4 zile in campionat, daca adversara este mai slaba ca ea. Pare sa fie cazul si celor de la FCSB, care o vor intalni duminica, incepand cu ora 20:45, pe teren propriu pe Sepsi.  In tur FCSB a castigat cu 4-0, acum recomandandu-va sa profitati de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 15.0 ca FCSB sa se impuna. Ce trebuie sa fac?


Nu toti utilizatorii sunt eligibili la aceasta promotie, ci doar cei care se vor inregistra pana la ora meciului folosind codul ZFBNBE. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe cota 15 pentru victoria FCSB impotriva lui Sepsi. Maxim 5 lei se califica in vederea cotei marite. Daca vei plasa o miza mai mare, diferenta se va calcula la cota reala de pe site, care in acest moment este 1.28. 


Despre recompensa


In cazul in care FCSB se va impune, castigul conform cotei normale (6.4 lei) il vei primi cash instant, pentru ca restul de 68.6 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie sa il rulezi in cel mult 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Foarte important este ca atat pariul pe victoria FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, la 20:45, folosind codul ZFBNBE

·         Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria FCSB in fata lui Sepsi

·         In vederea cotei marite se iau in calcul maxim 5 lei

·         In caz ca FCSB invinge ti se va credita cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul sa il primesti sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in termen de 30 zile de la creditare pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2.

Sunt sanse ca scorul din tur sa se repete >>>