Cota 15.0 sau cota 16.0 pentru castigatoarea duelului Manchester United vs Chelsea

Nu mai putin de 4 echipe se lupta pentru ultimele doua locuri de Champions League, printre ele numarandu-se Chelsea si Manchester United. Dupa ce miercuri au pierdut cu 0-2 contra lui Manchester City, “diavolii rosii” au acum o alta partida cruciala. In ultimele 5 meciuri United a primit 11 goluri, inscriind doar doua si acelea din penalty. In schimb, aceasta a castigat ultimele doua intalniri directe de pe Old Trafford. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport prezinta cote marite pentru victoria fiecarei echipe. Vorbim de cota 15.0 pentru succesul celor de la Chelsea si 16.0 pentru cel al lui Manchester United.

Pariaza pe castigatoarea ultimului derby din Premier League >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la 888sport pana la ora partidei (duminica, 18:30) si vor plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in partida dintre Manchester United si Chelsea. Miza este una fixa si anume 25 lei. Dupa plasarea selectiei, pe biletul de pariere vei observa o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca doresti sa beneficiezi de cota marita.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Manchester United vs Chelsea inseamna ca in cazul unui pariu “verde” vei primi 375 lei daca Chelsea se va impune si 400 lei daca Manchester United o va face. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. In maxim 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori la o cota minima de 2.00, indiferent ca vorbim de o singura selectie sau de un bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport de pe acest link pana duminica, ora 18:30
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei formatii in partida dintre Manchester United si Chelsea
  • In vederea cotei marite se calculeaza exact 25 lei
  • In cazul unui pariu “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, restul pana la 375 lei, respectiv 400 lei, urmand a ti se credita in maxim 72 ore ca bonus.
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul la o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile

Pariaza pe castigatoarea ultimului derby din Premier League >>>