Cota 12 pentru victoria liderului din Premier League

Derby-ul rundei cu numarul 23 din Premier League se va desfasura intre Liverpool si Manchester City. Duelul de pe Anfield va incepe duminica, la ora 18:00, casa de pariuri Betfair prezentand de  departe cea mai buna promotie in vederea acestui meci, promotie la care nu pot participa decat utilizatorii noi.


Ce trebuie facut?

In acest sezon de Premier League Manchester City a obtinut 20 victorii si doar doua egaluri, astfel ca multa lume va fi tentata sa plaseze un pariu pe victoria “cetatenilor”. In acest sens, Betfair ne ia ochii cu o cota de 12.0 pentru victoria liderului din Premier League. La promotie sunt eligibili doar romanii care nu au cont la Betfair si isi vor crea utilizand la inregistrare codul ZFBNAF. Dupa inregistrare nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria lui Manchester City in duelul cu Liverpool. Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 25 lei.


Despre recompense

In cazul in care “cetatenii” vor triumfa, vei castiga maxim 300 lei, daca ne raportam la cota marita. Astfel, miza iti este rambursata instant cash, fara conditii de rulaj, in vreme ce profitul se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea meciului. Spre exemplu, in cazul in care ai profitat la maxim de cota marita, iar Manchester City va invinge, miza reprezentand cei 25 lei iti va fi rambursata, pentru ca 275 lei sa ii primesti sub forma de freebet.


Tot pe piata Sportsbook trebuie plasat si freebetul, in maxim 30 zile de la creditare. Cota minima pe care se poate paria este 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul folosind freebetul este castigator vei primi in cont profitul, nu si valoarea acestuia. 


Rezumat

·         Inregistreaza-te la Betfair pana la ora meciului utilizand codul ZFBNAF

·         Plaseaza un pariu pre-live si simplu pe victoria lui Manchester City in deplasarea cu Liverpool

·         Cota marita este 12.0, maxim 25 lei luandu-se in considerare pentru aceasta

·         Daca Manchester City va invinge, miza iti va fi rambursata cash, iar profitul in maxim 24 ore sub forma de freebet 

·         Pariul pe victoria lui Manchester City, dar si cel folosind freebetul trebuie plasate din piatta Sportsbook

·         Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota 1.2.


Nu rata o asemenea cota de milioane >>>