Cota 12.0 si 17.0 pentru victoria celor doua echipe in finala Europa League

Prima editie a Cupei UEFA, disputata in 1971-1972, a vazut doua echipe din Anglia in finala, aceea fiind singura ocazie in care s-a intamplat asta. Pana acum, cand alte doua formatii englezesti isi vor disputa trofeul Europa League, cum se numeste in zilele noastre. Este vorba despre Arsenal si Chelsea, aceasta reprezentand ultima sansa pentru “tunari” de a evolua sezonul viitor in Champions League.

In acest sezon, fiecare si-a fructificat avantajul terenului propriu in intalnirile directe, Chelsea impunandu-se cu 3-2, iar Arsenal cu 2-0. In vederea partidei de saptamana viitoare casa de pariuri 888sport ofera cote marite pentru victoria ambelor echipe in timp regulamentar. Vorbim despre cota 12.0 pentru victoria lui Chelsea si 17.0 pentru cea a “tunarilor”.

Profita acum de cotele marite pentru finala Europa League >>>

Ce trebuie sa fac?

Vei fi eligibil la promotie doar daca te vei inregistra la 888sport pana la ora partidei (29 mai, 22:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria in timp regulamentar a uneia dintre cele doua echipe in duelul dintre Chelsea si Arsenal. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasat pariul pe biletul de pariuri, iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi pentru a primi cota marita.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in finala Europa League inseamna ca in cazul unui pariu “verde” vei castiga 300 lei daca se va impune Chelsea in timp regulamentar si 425 lei daca Arsenal o va face. Astfel, vei primi cash castigul conform cotei normale, in vreme ce restul se va credita in maxim 72 ore sub forma de bonus. In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori pe o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de un pariu simplu sau de un bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 29 mai, ora 22:00
  • Pariaza pe victoria unei echipe in timp regulamentar in finala Europa League dintre Chelsea si Arsenal
  • In vederea cotei marite miza este de exact 25 lei
  • Daca pariul tau e “verde” vei primi cash castigul conform cotei normale, restul pana la 300 lei, respectiv 425 lei urmand a-l primi in maxim 72 ore ca bonus
  • In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul pe evenimente sportive cu o cota minima de 2.00

Profita acum de cotele marite pentru finala Europa League >>>