Cota 101 pentru Simona Halep sa castige Wimbledonul

Simona Halep traverseaza un an de exceptie, in afara faptului ca este lider mondial aceasta castigand si primul ei turneu de Grand Slam, la Roland Garros. Intrebarea este daca va putea continua sirul victoriilor si la Wimbledon, in incercarea de a obtine al doilea Grand Slam la rand. In 2017 Halep a ajuns in sferturi la Wimbledon. In vederea acestui eveniment pentru prima data casa de pariuri Betfair prezinta o cota speciala formata din 3 cifre. Vorbim despre cota 101 pentru Simona Halep sa castige Wimbledonul.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana pe 4 iulie, ora 14:00, utilizand codul ZFBNEP. Apoi nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook conform caruia Simona Halep va castiga turneul de la Wimbledon. In acest moment, liderul mondial este cotat cu a cincea sansa sa faca asta. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota reala, care in acest moment este 15.0.


Despre recompensa

In cazul in care Simona Halep va castiga cel de-al doilea turneu de Grand Slam la rand vei obtine 505 lei. Astfel, miza va fi rambursata cash, pe cand restul se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea turneului. Freebetul trebuie pariat pe piata Sportsbook in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live pana la aceeasi data conform caruia Simona Halep va obtine victoria finala la Wimbledon
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Halep castiga cel de-al doilea turneu de Grand Slam la rand miza se va returna cash, restul de 500 lei urmand sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea turneului
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2
  • Ambele pariuri trebuie plasate pe piata Sportsbook


external linkLink-uri externe interzise