Cota 10 plus rotiri gratuite pentru victoria Romaniei contra Chile

Anul acesta Romania are doua victorii din tot atatea meciuri in amicale, diseara cautand-o pe cea de-a treia impotriva celor din Chile. Meciul se va disputa pe teren neutru, in Austria, “tricolorii” impunandu-se anul trecut contra sud-americanilor cu scorul de 3-2, revenind de la 0-2. Nu stim daca acum vom avea parte de un dramatism asemanator sau de la fel de multe goluri, cert fiind insa faptul ca la casa online Fortuna ni se ofera cota 10 plus rotiri gratuite pentru victoria Romaniei contra Chile.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Fortuna pana la ora partidei (31 mai, 17:00) din linkul de mai jos. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live pe succesul Romaniei in partida contra Chile. Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.91.


Despre recompense

Daca Romania va invinge diseara, iar tu vei miza 50 lei, vei primi cash instant castigul conform cotei normale (145.5 lei), in vreme ce restul de 355.5 lei ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. In plus, vei primi 10 rotiri gratuite la un joc slot (mecanic) pentru fiecare gol al selectionatei noastre. Daca meciul se termina cu scorul de 0-0, fiecare jucator nou Fortuna va primi 10 rotiri gratuite.


Rotirile se vor acorda in cel mult 72 ore de la incheierea meciului, trebuind sa le accepti dintr-o fereastra pop-up ce iti va aparea la logare in cel mult 3 zile de la creditare. In functie de jocul ales, o rotire valoreaza intre 0.45 lei si 2.5 lei. Rotirile gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la acceptare, castigul in urma lor trebuind rulat de 10 ori.


In cazul in care Romania nu va castiga vei primi bonusul de bun-venit, care consta intr-o rambursare a intregii mize pentru primul pariu plasat, pana la 300 lei. Bonusul trebuie rulat de 3 ori la cote minime de 1.5. Daca Romania se va impune rulajul trebuie efectuat in cel mult 7 zile, iar daca nu va castiga in 30 zile.


Rezumat

  • Inregistreaza-te la Fortuna de pe acest link pana joi, ora 17:00
  • Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Romaniei in meciul contra Chile
  • Daca Romania se va impune vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore
  • Tot in maxim 72 ore vei primi si 10 rotiri gratuite la un joc slot pentru fiecare gol marcat de “tricolori”
  • Daca meciul se incheie fara gol vei primi 10 rotiri gratuite
  • Castigul din rotiri trebuie rulat de 10 ori in termen de 7 zile de la acceptarea lor
  • Daca pariul este necastigator ti se va rambursa intreaga miza, pana la 300 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote minime de 1.5
  • Rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile daca Romania va castiga si in cel mult 30 zile daca nu va face astaReusesc “tricolorii” a treia victorie la rand? >>>