Cota 10 pentru victoria Barcelonei in campionat

In etapa intermediara cu numarul 33 din La Liga, liderul Barcelona o va infrunta in deplasare pe Celta Vigo. Daca Barcelona nu mai poate pierde titlul, fiind la 11 puncte de ocupanta pozitiei secunde, Celta Vigo se afla pe locul 9, fara sanse prea mari de a ajunge pe un loc de Europa League. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair prezinta o promotie conform careia le ofera cota 10.0 la victorie catalanilor.


5ad4ef973399f_1523904407.jpg


Ce trebuie sa fac?


Esti eligibil la cota 10 pentru victoria Barcelonei in campionat daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (marti, 22:00), introducand codul ZFBNCF. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul  catalanilor in aceasta runda. Cel mult 50 lei se iau in considerare la cota 10 pentru victoria Barcelonei in campionat. Daca mizezi mai mult diferenta se va calcula la cota normala, care in acest moment este 1.75.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona se va impune, iar tu vei plasa 50 lei, castigul conform cotei normale (87.5 lei) il vei primi cash, pentru ca restul de 412.5 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook. Daca pariul folosind freebetul este castigator, ti se va credita in cont profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 22:00, introducand codul ZFBNCF

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei contra Celtei Vigo

·         Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca Barcelona se va impune vei primi cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in maxim 24 ore

·         In cel mult 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Nu poti rata promotia in cazul in care crezi ca Barcelona se va impune