Cota 10 pentru orice rezultat final in finala Europa League

Un eveniment atat de important precum finala Europa League este speculat de mai toate casele de pariuri de top, care prezinta promotii destul de interesante. Este cazul si celor de la Fortuna, care ofera cota 10.0 pentru orice rezultat final crezi ca va avea loc in cele 90 minute regulamentare ale finalei.  Sa spunem ca in fazele finale ale Europa League Marseille a obtinut 5 victorii, suferind 3 infrangeri, in vreme ce Atletico Madrid a obtinut 6 victorii, o remiza, suferind o singura infrangere.Ce trebuie sa fac?


Poti participa la promotie doar daca iti vei crea cont la Fortuna pana la ora partidei (miercuri, 21:45) de pe unul din linkurile de mai jos. Dupa inregistrare si efectuarea unei depuneri plaseaza un pariu pre-live pe victoria oricarei echipe sau chiar pe un rezultat de egalitate in meciul dintre Marseille si Atletico Madrid. Cel mult 50 lei se iau in calcul la cota marita, daca vei miza mai mult miza calculandu-se la cota de pe site (1.833 pentru succesul lui Atletico Madrid, 4.75 pentru cel al lui Marseille si 3.45 pentru o remiza).


Despre recompense


Ai cota 10 pentru orice rezultat final in finala Europa League, daca pariul este “verde” castigul conform cotei de pe site urmand sa il primesti cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in maxim 48 ore de la validarea pariului. In cazul unui pariu necastigator, vei primi bonusul de bun-venit, care consta in rambursarea intregii mize, pana la 300 lei, tot sub forma de bonus. De 5 ori pe cote minime de 1.5 trebuie rulat bonusul. Daca pariul este castigator rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile, iar daca e necastigator in termen de 30 zile.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Fortuna pana miercuri, ora 21:45

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul lui Marseille, a celor de la Atletico Madrid sau pe un rezultat de egalitate in timpul regulamentar din finala Europa League

·         Daca pariul e “verde” vei primi cash instant castigul corespunzator cotei marite, pentru ca restul pana la maxim 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 48 ore

·         Daca pariul este necastigator ti se va rambursa intreaga miza, in limita a 300 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe o cota minima de 1.5

·         Rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile daca pariul este castigator si in 30 zile daca nu e castigator


Nu iti vei pierde banii indiferent de rezultat