Cota 10 pentru gol in prima repriza la FCSB vs Lazio

Singura reprezentanta a Romaniei in primavara europeana, FCSB, va disputa diseara, incepand cu  ora 22:05, mansa tur a saisprezecimillor  de finala Europa League cu Lazio Roma. Nu putem spune neaparat ca ne asteeptam la o partida cu multe goluri, fiind destul de probabil ca Lazio sa isi conserve avantajul daca va deschide scorul. Daca FCSB va face asta, avem mari dubii ca nu va fi egalata. In cele 3 meciuri din faza grupelor disputate de FCSB pe teren propriu s-a inscris in prima repriza, lucru care s-a intamplat si in toate cele 3 deplasari ale lui Lazio din aceasta competitie si pe care casa de pariuri external linkLink-uri externe interzise mizeaza ca se va intampla din nou. In acest sens, prezinta cota 10 pentru gol in prima repriza la FCSB vs Lazio.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili doar cei care se vor inregistra pana la ora meciului la Sportingbet. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca in partida dintre FCSB si Lazio se vor marca peste 0.5 goluri. Cota normala pentru ca acest lucru sa se intample este 1.4, la cota marita de 10.0 calculandu-se 20 lei, restul mizei inmultindu-se cu 1.4.


Despre recompensa


In cazul in care se va marca in prima repriza in meciul dintre FCSB si Lazio vei primi maxim 200 lei rezultati din cota marita. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat in termen de 3 zile pe orice selectii doresti. Tine minte insa ca in cazul unui pariu/bilet castigator valoarea freebetului nu se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca in meciul dintre FCSB si Lazio vor fi marcate peste 0.5 goluri in prima repriza

·         Miza maxima care se calculeaza la cota marita este 20 lei

·         Daca se va inscrie in prima repriza castigul conform cotei normale ti se va credita cash, iar restul, pana la maxim 200 lei, il vei primi sub forma de freebet

·         Acesta trebuie utilizat in termen de 3 zile de la creditare


external linkLink-uri externe interzise