Cota 10 pentru ca Romania sa invinga Suedia

Desi cu emotii, nationala de fotbal a Romaniei a debutat cu dreptul in 2018, castigand cu 2-1 in fata Israelului. Marti speram sa lege doua victorii, mai ales ca va juca pe teren propriu. Oponenta va fi Suedia, formatie calificata la Campionatul Mondial, partida incepand la 21:30. In vederea acesteia casa de pariuri Fortuna ti-a pregatit o promotie si anume plasarea unui pariu la cota 10 pentru ca Romania sa invinga Suedia.Ce trebuie sa fac?


Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa te inregistrezi la Fortuna pana la ora meciului de pe unul din linkurile de mai jos. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei in fata Suediei. Cel mult 50 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite. Poti miza mai mult, insa diferenta  se va calcula la cota de pe site, care actualmente este 2.55.


Despre recompense


Daca vei miza 50 lei pe victoria Romaniei, iar aceasta se va impune, vei primi cashcastigul conform cotei normale (127.55 lei), pe cand restul de 372.45 lei ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea meciului. Daca, in schimb, vei paria cel mult 300 lei, iar Romania nu va invinge, intreaga miza ti se va rambursa, pana la 300 lei. Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5. In caz ca Romania va obtine victoria contra Suediei bonusul va expira dupa 7 zile, iar daca nu se va impune va expira dupa 30 zile.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Fortuna de pe acest link

·         Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei in partida cu Suedia

·         In vederea cotei marite se iau in calcul cel mult 50 lei

·         In cazul in care Romania se va impune vei primi cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei

·         Daca Romania nu va invinge vei primi bonusul de bun-venit (rambursarea  mizei, in limita a 300 lei)

·         De 5 ori trebuie rulat bonusul la o cota minima de 1.5

·         Daca Romania invinge bonusul expira in 7 zile de la creditare, iar daca nu o face in 30 zile


Nu poti pierde cu aceasta promotie