Cota 10 pentru ca PSG sa castige

Etapa cu numarul 20 din Ligue 1, prima a returului, se va iincheia cu partida dintre Nantes si PSG, diferenta de puncte dintre cele doua formatii fiind de 17 puncte, in ciuda faptului ca Nantes se afla pe pozitia a cincea. Jocul parizienilor, care au 8 succese in ultimele 9 partide de campionat, ne indeamna sa pariem pe victoria lor. Inainte de a plasa insa un pariu, ar trebui sa studiem cu atentie fiecare casa online pentru a vedea cea mai buna oferta pentru acel meci. La Fortuna ne este prezentata o promotie de nerefuzat, aceasta oferind cota 10 pentru ca PSG sa castige.


Ce trebuie facut?

Promotia este adresata doar celor care nu au cont la Fortuna si isi vor crea pana la ora partidei. Nu este necesar sa te inregistrezi cu vreun cod anume, tot ce trebuie sa faci dupa ce ti-ai creat cont si ai efectuat o depunere fiind sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la PSG in meciul cu Nantes. Miza maxima care se calculeaza pentru aceasta cota marita este de a 


Despre recompense

In cazul destul de probabil in care PSG va obtine toate cele 3 puncte, vei castiga maxim 500 lei. Astfel, vei primi cash castigul aferent cotei reale de pe site, ca dupa un pariu obisnuit, de altfel, pentru ca restul castigului sa ti se acorde in maxim 72 ore sub forma de bonus. In cazul in care PSG nu va castiga vei primi bonusul de bun-venit care consta intr-o rambursare de pana la 300 lei.

Constatam, astfel, ca vom fi castigati atat daca PSG se va impune, cat si daca nu o va face. Prin urmare, pentru a profita la maxim de aceasta oferta, trebuie sa plasezi un pariu nu de 50 lei, ci de 300 lei. In acest moment, cota reala a celor de la PSG este 1.25. Astfel, daca vei miza 300 lei, iar parizienii se vor impune, vei obtine cash 375 lei, pentru ca bonusul sa fie de 125 lei. In cazul in care nu se vor impune, cei 300 lei ti se vor rambursa. 


Indiferent de rezultatul pariului tau, bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5. Diferenta consta in faptul ca daca pariul e castigator, PSG impunandu-se, bonusul trebuie rulat in maxim 7 zile, iar daca nu e castigator rulajul trebuie efectuat in cel mult 30 zile.


Rezumat

·         Inregistreaza-te la Fortuna pana duminica, la ora 22:00

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria celor de la PSG in meciul cu Nantes

·         Miza maxima pentru cota marita este 50 lei

·         Daca PSG se impune castigul aferent cotei reale de pe site iti va fi creditat in bani reali, iar restul in bani bonus

·         Daca PSG nu castiga miza ti se va rambursa, pana la 300 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5


Castiga cu orice pret >>>