Concordia Chiajna intalneste FC Voluntari

Avem de-a face aici cu un meci intre doua echipe care au debutat cu stangul in campionatul intern. Concordia Chiajna, pe de o parte, a pierdut Cupa Ligii in fata Stelei, intr-un meci in care a fost invinsa cu scorul de 2-1 dupa prelungiri. Ulterior, aceasta a pierdut si primul meci din Liga 1, in fata lui CFR Cluj. Echipa din Gruia a castigat cu scorul de 2-0, gratie golurilor marcate de Cristian Lopez si Guima.

 

Jocul practicat de Chiajna in partida cu Steaua nu a fost unul tocmai rau, insa in meciul cu CFR, echipa a dezamagit. Asta i-a determinat pe multi sa spuna ca performanta din finala Cupei Ligii a fost doar o intamplare.

 

Avand in vedere toate aceste lucruri, nu putem spune decat ca elevii lui Emil Sandoi vor fi extrem de motivati impotriva celor de la Voluntari. Au nevoie mare de puncte, iar aceste meci de pe teren propriu este ocazia perfecta.

 

FC Voluntari a pierdut primul meci in fata Viitorului Constanta cu scorul de 1-0, intr-un meci in care elevii lui Florin Marin nu au impresionat. Meciul cu Chiajna este o ocazie importanta prin care acestia isi pot "spala pacatele". Dupa aceea, pot spera la o victorie in meciul cu FC Botosani in cealalta etapa.

 

Pariere

 

Rezultatul meciului este unul foarte greu de prezis, insa sunt de parere ca poti miza pe un egal, cota de 3.15 a celor de la Sportingbet justificand riscul. Desigur, Voluntari are doar un egal in ultimele 15 meciuri oficiale, insa echipa din Chiajna a remizat in 4 dintre ultimele 5.

 

Mai mult decat atat, ultimele 4 meciuri directe dintre Chiajna si Voluntari au reprezentat dueluri extrem de echilibrate. Doua meciuri s-au terminat la egalitate, iar in celelalte doua, fiecare dintre echipe si-a adjudecat cate o victorie pe terenul celeilalte. Nu cred ca vreunul dintre antrenori va risca foarte mult, intrucat o noua infrangere s-ar putea dovedi extrem de costisitoare.