Completeaza misiunile si castiga Full Beturi

Un pas mare a fost facut de casa de pariuri Betano saptamana trecuta, cand aceasta a introdus un sistem de recompense pentru clientii fideli. Betano este unul dintre cele mai bune siteuri de pe piata pariurilor online, acest sistem de recompense venind sa premieze activitatea utilizatorilor pe site. Recompensele vin in urma completarii unor misiuni, acestea fiind sub forma unor full beturi. Daca esti client mai vechi al casei de pariuri Betano probabil cunosti ce inseamna full betul. Betano este singura casa online unde poti gasi aceasta notiune. Full Betul este asemanator cu freebetul, in sensul ca trebuie pariat o singura data, nu rulat de mai multe ori. Diferenta dintre freebet si full bet este ca acesta din urma iti crediteaza in cont si valoarea full betului, nu doar profitul, cum o face freebetul.


Ce trebuie sa fac?


Sunt doua posibilitati de a vedea misiunile ce poti sa le completezi. Prima o constituie cea “live”, aceasta aparand intr-un anumit moment al zilei, iar daca esti logat o vei vedea in coltul de jos al site-ului. A doua varianta o reprezinta accesarea contului tau (reprezentat printr-o sageata exact langa suma de bani pe care o ai in cont). Dupa ce accesezi contul selecteaza tabul “Promotii”, apoi “Misiuni” pentru a vedea toate misiunile disponibile. Pentru a accepta misiunea selecteaza butonul “Incepe misiunea”, dupa care iti va aparea o bara de progres pentru a vedea cat mai ai de parcurs din misiunea respectiva.


Completeaza misiunile si castiga Full Beturi chiar si cu o valoare de 500 lei, putand vedea atat cerintele, cat si premiul inainte de a selecta butonul “Incepe misiunea”. Astfel, vei putea decide daca merita sa faci acea misiune sau daca astepti alta mai interesanta. Un exemplu de misiune il constituie plasarea a 3 pariuri live, fiecare de 50 lei, pe meciuri din Liga I. O misiune poate contine insa si un singur meci, asa cum se va intampla la cea de luni, in care poti castiga un Full Bet in valoare de 200 lei daca pariezi pe meciul dintre FCSB si CSU Craiova. 


Odata ce vei indeplini cerintele vei fi instiintat prin mesajul “Misiunea a fost indeplinita” si ti se va credita Full Betul in cont. Daca vei efectua Cash Out la orice pariu din cadrul misiunii aceasta se va incheia automat, iar recompensa nu iti va fi creditata.


Rezumat


·         In caz ca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici

·         Acceseaza misiunile din contul tau

·         Alege misiunile pe care doresti sa le efectuezi 

·         Dupa ce vei incheia misiunile cu succes vei primi in cont Full Betul


Acest sistem de recompense cu siguranta este pe placul tau >>>