Comision de doar 2% pentru pariurile pe Exchange

Nu multi sunt utilizatorii romani care prefera pariurile pe piata Exchange in dauna celor normale si asta deoarece nu inteleg cum se procedeaza in asemenea cazuri. Pentru a te lamuri poti accesa clipul explicativ de pe pagina Betfair, singura casa de pariuri licentiata in Romania unde poti plasa pariuri pe Exchange. Mai mult, pentru a atrage mai multi utilizatori romani catre Exchange, Betfair ofera o facilitate care va dura intregul sezon. Concret, pentru fiecare pariu castigator plasat pe piata Exchange in competitiile interne din Romania ti se va retine un comision de 2%.Ce trebuie sa fac?


Esti eligibil pentru acest comision de 2% pentru pariurile pe Exchange indiferent ca esti client nou sau vechi al casei de pariuri Betfair. Aceasta este valabila pana pe 31 mai, putand beneficia de ea de cate ori doresti. Se califica partidele din Liga I, Cupa Ligii si Cupa Romaniei, nu si meciurile amicale, cele din Europa sau cele internationale in care participa o formatie romaneasca.


Despre oferta


In cazul in care un pariu/bilet este castigator, comisionul de 2% din castig va fi retinut dupa solutionarea pariului. Clientii cu tranzactii cu un comision fix nu sunt eligibili pentru aceasta promotie.


Rezumat


1.       Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul aici

2.       La oferta sunt eligibili toti clientii din Romania

3.       Oferta este valabila doar pentru pariurile plasate pe piata Exchange, din cele doua Cupe ale Romaniei si din Liga 1

4.       Pentru fiecare pariu castigator ti se va retine un comision de doar 2% din castig

5.       Comisionul va fi retinut dupa solutionarea pariului


Profita de oferta pana la finele sezonului