Codul promotional din meciurile Romaniei iti aduce garantat un premiu

Primele doua partide amicale ale anului Romania le va sustine astazi, in deplasarea contra Israelului, respectiv marti, pe teren propriu contra Suediei. In vederea acestor doua meciuri, sponsorul oficial al “tricolorilor”, Fortuna, propune o promotie in care vei castiga automat, pentru asta trebuind doar sa introduci un cod pe platforma online a site-ului.


Ce trebuie sa fac?


Eligibil la promotie sunt toti utilizatorii Fortuna din Romania, promotia durand pana pe 4 aprilie. Nu trebuie decat sa introduci pe site, in locul dedicat, intitulat “Mai multe victorii pentru suporterii”, loc pe care il vei gasi usor pe site-ul Fortuna, CNP-ul tau si codul promotional difuzat pe mai multe canale TV in perioada 19 martie-27 martie. Evident, acesta va fi transmis si in timpul celor doua meciuri ale Romaniei. Alternativ, daca vei cumpara bilet la meciul dintre Romania si Suedia, introdu in aceeasi sectiune de pe site codul de pe bilet.


Despre recompensa


Codul promotional din meciurile Romaniei iti aduce garantat un premiu, putand introduce insa un singur cod in perioada mai sus mentionata, fiind eligibil la un singur premiu. Ti se va da ocazia de a alege dintre pachetele Chiriches, Stanciu si Andone. Daca vei alege pachetul Chiriches vei primi un freebet in valoare de 200 lei. Pentru a-l obtine trebuie sa plasezi 10 pariuri de cel putin 20 lei fiecare si cu o cota minima de 1.5 dupa urmatoarea ora fixa momentului inregistrarii la promotie (a introducerii codului). Spre exemplu, daca ai introdus codul la 17:38, cele 10 pariuri trebuie efectuate intre 18:00 si 19:00. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul acordarii.


Pachetul Stanciu este valabil doar in agentiile Fortuna (offline) si consta in dublarea biletelor castigatoare la agentii, pana la 200 lei, in perioada 19 martie-11 aprilie. Pentru asta trebuie ca miza minima a unui bilet sa fie 10 RON, sa cuprinda minim 5 evenimente, fiecare la o cota minima de 1.1. Castigul se poate ridica pana pe 18 aprilie.


Pachetul Andone il poti alege doar daca te-ai inregistrat la casa online Fortuna in perioada 19 martie-11  aprilie. In acest caz vei primi, pe langa pariul fara risc de maxim 300 lei (rambursarea mizei primului pariu), care constituie bonusul de bun-venit, un freebet valorand dublul sumei primului depozit, in limita a 200 lei. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul acordarii, iar bonusul de bun-venit timp de 30 zile.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici

·         Introdu pe site in sectiunea corespunzatoare CNP-ul si codul promotional de pe biletul de intrare la Romania-Suedia sau cel auzit la TV in perioada 19-27 martie

·         Codul poate fi introdus pana pe 4 aprilie

·         Toata lumea va primi un pachet la alegere

·         Pachetul Chiriches il poate alege toata lumea, pachetul Stanciu doar cei care joaca si offline (in agentiile Fortuna), iar pachetul Andone doar cei care s-au inregistrat pe site in perioada 19 martie-11 aprilie

·         Alegand pachetul Chiriches trebuie sa plasezi 10 pariuri in urmatoarea ora introducerii codului


Introdu codul si alege-ti pachetul