Citeste asta inainte de a incepe sa plasezi pariuri online

Majoritatea comitem greseli, mai mari sau mai mici, atunci cand plasam pariuri online, insa daca vom incerca sa le evitam vom fi mai castigati. Greselile pot veni atat de la pariori incepatori, cat si din partea celor mai experimentati. Se spune ca din greseli se invata, ideal fiind sa nu mai repetam acea greseala. Multi dintre noi insa nu respectam sau poate ca nu constientizam acest lucru, iar aceasta este cauza principala pentru care nu generam profit atat de mare precum ne-am dori. Mai jos vom prezenta cele mai importante cinci lucruri care nu trebuie facute atunci cand pariezi online.

 

Nu plasa pariuri fara sa te informezi

Este bine stiut faptul ca pentru a genera profit pe termen mediu si lung la pariuri trebuie sa te informezi. Exista numeroase site-uri care sa iti prezinte informatiile de care ai nevoie inainte de a plasa un pariu. Si nu ne referim aici doar la pariuri din fotbal, ci si la cele din tenis, baschet, handbal, volei etc. 

Informatiile la care ar trebui sa te uiti inainte de a plasa pariuri pe un meci includ, dar nu se limiteaza la: ultimele rezultate avute de o echipa pe teren propriu sau in deplasare intr-o anumita competitie, precum si ultimele intalniri directe de pe teren propriu/din deplasare. In cazul in care doresti sa pariezi pe un sport individual, cum ar fi tenisul, informeaza-te in legatura cu precedentele partide disputate de un jucator pe respectiva suprafata. 

Aceste informatii sunt oferite, de asemenea, de casele de pariuri. O casa online ce prezinta informatii concludente despre echipe/jucatori este Betano. Aici, in dreptul fiecarui meci apare un simbol sub forma unor trepte, care iti prezinta diverse statistici amanuntite ale echipelor/jucatorilor care se vor confrunta. De asemenea, in ceea ce priveste meciurile de fotbal, Betano prezinta functia BetMentor, care iti arata sugestii de ponturi pe baza statisticilor gasite.

Nu juca la recuperare

Mai devreme sau mai tarziu, inevitabilul se va produce si vei experimenta un sir de trei, patru sau chiar mai multe pariuri pierdute. Alternativ, poti pierde un pariu pe care ai plasat o miza mai mare decat de obicei. In astfel de situatii este foarte important cum reactionam. Este total gresit sa vrei recuperarea sumei pierdute cat mai repede posibil, iar pentru asta sa plasezi pariuri cu mize mari. 

Chiar daca ai analizat bine acea partida si ai incredere in pontul tau, nu uita ca este vorba de pariuri, acolo unde nimic nu este sigur. Mult mai grav este daca nici macar nu ai analizat bine partida si te bazezi mai mult pe intuitie. Iti recomandam ca in astfel de situatii sa iei o pauza de la pariuri de cateva ore sau chiar zile. In acest timp te vei obisnui cu ideea pierderii si nu va mai exista acea sete nebuna de recuperare a mizei intr-un timp cat mai scurt. 

Nu te lasa distras de alte lucruri atunci cand pariezi (pregatesti un pariu)

Inainte de a analiza o partida pentru a gasi pontul optim asigura-te ca nu vei fi deranjat de nimeni si nimic in timp ce te uiti pe statistici. Multi tind sa faca si alte lucruri in timp ce analizeaza un meci, printre aceste lucruri numarandu-se ascultatul muzicii, uitatul la televizor, navigarea pe alte site-uri etc. Ar trebui sa elimini aceste obiceiuri atunci cand te apuci de analizat un meci, fiindca tinem sa subliniem ca pariatul nu este o joaca. Asadar, nu trebuie sa-l tratam superficial. Sigur, daca trebuie sa executi un lucru care nu suporta amanare indeplineste-ti misiunea, dupa care revino la analiza, sugerandu-ti sa o iei de la capat.

Nu deveni subiectiv la pariuri

Spre surprinderea noastra, nu putini sunt pariorii, mai ales cei incepatori, dar nu numai, care pariaza in mod subiectiv. Asta inseamna sa plaseze pariuri pe echipa/jucatorul lor favorit sau impotriva lui, fara a le trece prin vreun filtru in prealabil. Doar pentru ca iti doresti ca o echipa/un jucator sa castige sau sa piarda, asta nu inseamna ca se va si intampla. Cand plasezi pariuri trebuie sa fii obiectiv. Daca nu poti sau daca ai sentimente contradictorii mai bine nu mai paria.

Nu te lasa influentat de cota mica

De asemenea, intalnim multi pariori care isi spun in sinea lor ca daca o echipa/un jucator are cota foarte mica la victorie nu are cum sa nu se impuna. Daca si tu faci asta leapada-te cat mai repede de acest obicei. Dupa cum am spus si la primul punct, orice partida trebuie analizata inainte sa plasezi un pariu, indiferent de cat de mica este cota favoritei la victorie. Asta mai ales in cazul pariurilor live, unde acum o echipa are cota 1.1 sa castige, iar peste doua minute cota poate ajunge la 3.00.

Sigur, interdictii inainte de a plasa pariuri se gasesc destule. Astfel, daca esti in stare de ebrietate sau intr-o stare euforica este bine sa te abtii de la pariuri. Acelasi sfat il avem si pentru cei care sunt nervosi, suparati, cu o gandire negativa etc. .

Profita de orice ajutor acordat de o casa de pariuri in vederea analizarii unei partide