Narcos - un slot despre viata lui Pablo Escobar

La aproape 30 de ani de la uciderea sa, Pablo "El Patron" Escobar ramane unul dintre cele mai misterioase si totodata interesante personaje din istorie. Supranumit "Regele Cocainei", se spune despre el ca a fost cel mai bogat criminal din istorie, cu o avere greu de stabilit, insa a fost estimata in 1990 undeva la 30 de miliarde de dolari, poate chiar 100 miliarde daca socotim si banii pe care a reusit sa-i ascunda prin diferite locatii din Columbia.

S-a nascut pe 1 decembrie 1949 in Rinegro, Antiquia (Columbia) si a fost al treilea fiu din cei sapte copii ai fermierului Abel de Jesus Dari Escobar si a profesoarei Hemilda Gaviria. Dornic de afirmare inca din frageda pruncie, Pablo a fost implicat in mai multe activitati criminale alaturi de Oscar Bernal Aguirre, majoritatea dintre ele escrocherii marunte de strada. Activitatea lui recunoscuta si in zilele noastre a inceput imediat dupa ce a fost garda de corp si a reusit sa stranga 100.000 dolari datorita activitatilor sale ilegale si a rascumpararilor primite ca urmare a rapirii demnitarilor columbieni.

Considerat drept un personaj nemilos, excentric si foarte bogat, Pablo Escobar a reusit repede sa controleze Columbia datorita banilor castigat din traficul de droguri. Nu a fost dintotdeauna asa, deoarece inceputul a fost greu, insa treptat a devenit personaj principal pentru mai multe filme, carti si jocuri de pacanele online. Narcos este unul dintre sloturile de pacanele pe care le poti juca si in Romania, datorita cazino-urilor online licentiate si care te familiarizeaza oarecum cu povestea lui Pablo Escobar si cum a fost el vanat de-a lungul timpului de serviciile columbiano-americane. Cu alte cuvinte, marirea si decaderea imperiului condus de regele cocainei, intreaga poveste in slotul furnizorului NetEnt.

Toate acestea dupa mult timp de la moartea lui care a venit in 2 decembrie 1993. 18 ani a condus acesta cel mai mare cartel de droguri din lume si este asociat cu uciderea a peste 200 de politisti si 600 de civili. Peste 25.000 de persoane au venit sa asiste la ceremonia funerara a lui Pablo Escobar.

A inceput sa faca bani din traficul cu diplome false

Dornic sa faca repede bani, Pablo Escobar a profitat de situatia din tara lui incepand viata infractionala cu procurarea diplomelor false. Ulterior s-a perfectionat si a trecut la falsificarea situatiei scolare, cu mult timp inainte sa devina cel mai cunoscut traficant de droguri din intreaga lume. A incercat si el sa studieze, insa pret de o scurta perioada a facut studiile la Universidad Autonoma Latinoamericana din Medellin.

Hacienda Napoles, una dintre cele mai grandioase mosii

Dornic sa investeasca banii in locuri unde sa-si poata permite sa ascunda si mai multi bani, Pablo Escobar a detinut mai multe proprietati spectaculoase. Totusi, Hacienda Napoles este recunoscuta ca fiind cea mai grandioasa si avea de ce sa fie supranumita cea mai notabila proprietate. Intinsa pe 20 de kilometri patrati, aceasta isi gaseste locul intre Bogota si Medellin. Evaluata la 63 de milioane de dolari, intreaga proprietate cuprindea lacuri artificiale, arena pentru coride si un teren de fotbal, cat si o colectie de masini carbonizate distruse de un cartel rival, pana si o gradina zoologica.

Pasionat de animale

Excentric si fara mila, Escobar a avut mai multe pasiuni, insa una dintre ele a fost sa-si construiasca propria gradina zoologica. Zis si facut, a reusit ca datorita banilor sa-si duca visul la indeplinire si sa ajunga sa detina o gradina zoologica privata cu peste 200 de animale. Girafe, zebre, elefanti, camile erau doar cateva dintre exponate, despre care se spunea ca erau intrate ilegal in tara. Dupa decesul sau animalele au luat drumul altor gradini zoologice din Columbia si nu numai.

Isi dorea sa fie iubit de popor

Recunoscut pentru gesturile sale facute fata de oamenii saraci din Columbia, Pablo Escobar a devenit repede cunoscut in Columbia si datorita gesturilor sale. Datorita sumelor de bani pe care le-a detinut, regele cocainei a construit stadioane si a sponsorizat echipe locale de fotbal, tocmai datorita faptului ca oamenilor le placea sportul. A construit si spitale, ceea ce l-a facut sa creasca in popularitate, iar in 1982 a fost ales in Parlament, de unde in 1984 a fost obligat sa demisioneze din cauza activitatilor sale infractionale.

Si-a construit propria inchisoare

Cautat de autoritati si avand alaturi de el o armata de oameni menita sa lupte pana la final, Pablo Escobar a decis ca in 1991 sa colaboreze cu statul, insa cu o singura conditie. Nu ii placea sa piarda si astfel, Pablo a decis sa se predea, insa daca i se permitea sa construisca propria inchisoare. Oficialii Columbieni au fost de acord cu propunerea lui, ceea ce a dus la aparitia luxoasei "La Catedral" care includea o cascada, un teren de fotbal, un club de noapte si multe altele.

Personaj legendar si care a servit drept exemplu pentru foarte multe familii din Coiumbia, Pablo Escobar a reusit sa patrunda fara voia lui si in lumea jocurilor de noroc. Joaca Narcos la Unibet si fii responasbil!