Narcos - un super joc de cazino de la NetEnt

Viata lui Pablo Escobar a fost mereu un subiect interesant si de-a lungul celor aproape 30 de ani de la moartea lui s-au scris carti, s-au turnat filme si acum a fost realizat si un joc ca la aparate ce apartine furnizorului NetEnt.

"Narcos" a fost un serial de real succes care a adus cifre impresionante de bani producatorilor. Datorita acestui interes al publicului larg pentru asemenea povestiri despre viata regelui cocainei furnizorul NetEnt a decis sa realizeze si jocul de casino online Narcos. Spectaculos din punct de vedere al graficii, slotul prezinta povestea lui Pablo Escobar realizata prin simboluri aducatoare de castiguri surprinzatoare, menite sa te faca sa-ti mai doresti sa joci slotul si a doua oara.

 • Lansat undeva spre mijlocul anului 2019, Narcos este un slot cu volatilitate medie-ridicata si RTP 96.23% care iti ofera castiguri unul si unul.
 • Poti castiga sume de pana la 1.506 X miza, unde mizele sunt volatile si oscileaza intre cativa bani si cateva sute de lei per rotire completa.
 • Poate fi considerat un slot clasic prin definitie datorita celor cinci role si trei randuri pe care dispune simbolurile existente. In total, tabelul platilor este unul impresionant, cu 243 de modalitati diferite de plata.

Jocul de pacanele online Narcos - Functii speciale

Spuneam despre Narcos ca este unul dintre jocurile considerate clasice si in a-mi sustine afirmatia vin si cele doua functii speciale. Walking Wild apare atat in timpul jocurilor gratuite, cat in timpul jocului de baza. Odata ce un simbol Wild apare pe ecranul de joc si face parte dintr-un castig, atunci ramane pe rola si se muta orizontal, cu un loc la stanga dupa fiecare invartire.

 • Functia Drive-By este o functie activata elatoriu in timpul jocului de baza si va transforma cateva simboluri de valoare mare in simboluri Wild. Functia Locked Up se activeaza cand 3 sau mai multe simboluri Locked Up (Pablo Escobar cu placuta pe care scrie Catch Me) apar pe acelasi rand in timpul unei rotiri a jocului de baza. Acele simboluri Locked Up de ep rand se muta impreuna si ao alocate o valoare aleatorie cuprinse intre 1 si 10 X valoareaza fisei.
 • Functia Locked Up se activeaza atunci cand trei sau mai multe simboluri Locked Up sau Golden Locked Up formeaza un cluester castigator. Cand un simbol Locked Up este stivuit langa un cluester castigator se va acorda o valoare elatorie in fise cuprinse cu valoare de 1 si pana la 10 X valoarea mizei. Functia locked up se activeaza atunci cand un simbol Golden Locked Up este conectata la un cluster castigator si atunci este deblocata una dintre urmatoarele functii: Mutiplicator, Simboluri Upgrade sau Valoare de start mare.
 • Multiplicator - toate valorile din cluster sunt inmultite cu X2 sau X3.
 • Simboluri Upgrade - Pe perioada desfasurarii acestei functii pot fi alocate mai multe valori upgrade.
 • Valoarea de start mare - o valoare suplimentara este adaugata la simbolul Golden Locked Up ca valoare de start.

Poate cea mai importanta si asteptata functie de catre tine este Functia Free Spins care iti permite declansarea de rotiri gratuite. Ai nevoie de cel putin 3 X Scatter pentru ca lucrul acesta sa se intample, iar acest simbol Scatter apare exclusiv pe rolele 1, 3 si 5 activand 10 rotiri gratuite.

depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

Plati in jocul ca ala aparate Narcos

Castigurile reprezinta piesa de rezistenta a fiecarui joc de pacanele online, ceea ce se aplica si in jocul ca la aparate Narcos pe care il poti juca atat in varianta demo, cat si pe bani reali. Castigurile sunt acordate de la stanga catre dreapta pe cele 243 de lini de plata diferite existente. Drept urmare, avand in vedere ca dispune atat de simboluri clasice, cat si specifice jocului, valoarea lor poate fi mai mica sau mai mare, dupa cum urmeaza:

 • 5 X Wild iti ofera un castig garantat de 15 X miza pariata.
 • 5 X Agent Steve Murphy (Barbatul blond cu mustata) iti ofera un castig garantat de 15 X miza pariata.
 • 5 X Agent Javier Pena (Barbatul brunet cu mustata) iti ofera un castig garantat de 15 X miza.
 • 5 X Femeie blonda imbracata in rosu iti ofera un castig garantat de 12.5 X miza
 • 5 X Membru cartelului iti ofera un castig garantat de pana la 12.5 X miza.
 • 5 X Flamingo iti ofera un castig garantat de pana la 5 X miza.
 • 5 X Avion iti ofera un castig garantat de pana la 6 X miza.
 • 5 X A, Q, K sau J iti ofera un castig garantat de pana 2 sau 3 X miza.

Disponibilitate pe mobil a slotului online Narcos

Tehnologia a avansat, cerintele jucatorilor au crescut si ele, iar de aceste doua aspecte au tinut cont si furnizorii, cat si cazinourile online licentiate in Romania. Drept urmare, iti este permis sa te joci slotul preferat direct din confortul propriului camin, deoarece este compatibil pe fiecare dispozitiv mobil, indiferent de sistemul lui de operare. Poti juca fie direct accesand site-ul cazino-ului dorit, fie iti poti descarca aplicatia fiecarui cazino si accesezi slotul direct din aplicatie, unde grafica este tot de ultima generatie.

Unde poti juca sloturile NetEnt

Avand in vedere ca este unul dintre cele mai populare firme de furnizare a sloturilor de pacanele online si nu numai, NetEnt este un partener important al tuturor cazinourilor de top din Romania. Astfel, slotul Narcos al furnizorului NetEnt este disponibil la toate aceste cazino-uri, iar noi iti recomandam sa il incerci deschizand cont la NetBet, unul dintre cele mai complete cazino-uri online din Romania.