Chelsea - Watford, meci fără miză pe Stamford Bridge !

Chelsea

Chelsea este deja campiona in Premier League, avand in acest moment 87 de puncte. Londonezii se bucura de cel mai bun atac din Anglia, marcand 76 de goluri marcate in 36 de partide disputate. S-au impus de 28 de ori si au remizat in 3 randuri. Trupa lui Antonio Conte vine dupa 5 victorii consescutive, ultima infrangere avand loc in urma cu o luna, pe terenul celor de la Manchester United. In acest sezon, Chelsea s-a impus in 15 partide si a pierdut doar de doua ori in partidele disputate pe Stamford Bridge.

Watford

Oaspetii au scapat de grija retrogradarii, avand 40 de puncte dupa 36 de etape in care au obtinut 11 victorii, 7 remize si 18 infrangeri. In toate aceste partide, echipa a marcat 37 de goluri si a incasat 59. Watford vine dupa 4 esecuri consecutive suferite in fata celor de la Hull, Liverpool, Leicester si Everton. In deplasare, Watford sufera serios, pierzand ultimele 6 meciuri si reusind o singura victorie in ultimele 15. Aceasta nu a izbutit sa se impuna vreodata pe terenul celor de la Chelsea.

Favorita din aceasta seara este Chelsea, dar trebuie sa tinem cont ca aceasta nu mai are vreo miza, fiind sanse ca Antonio Conte sa trimita in teren jucatori mai putin folositi in timpul acestui sezon.


Pont: Victorie Chelsea si peste 2,5 goluri @ 1.55