CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

CFR Cluj si CS Universitatea Craiova au avut parte de inceputuri realtiv diferite de campionat. Clujenii, de exemplu, au oferit o serie de performante dezamagitoare, reusind sa inregistreze doar un egal, o infrangere si o victorie in 3 meciuri.

 

Elevii lui Vasile Miriuta au castigat primul meci din acest sezon, pe teren propriu, in fata Concordiei Chiajna, cu scorul de 2-0. Ulterior, insa, au fost invinsi la Targu-Jiu de catre Pandurii, cu scorul de 3-1. Aceasta infrangere a fost urmata de o remiza alba pe teren propriu cu Dinamo Bucuresti.

 

Insa in ultimii ani, CFR Cluj s-a descurcat foarte bine in cupe, iar in acest an, nu avem motive sa credem ca situatia ar putea fi diferita. Mai mult decat atat, CFR Cluj are si istoria de partea sa. Astfel, CS Universitatea Craiova nu a reusit sa-i invinga pe ardeleni in niciuna dintre ultimele 3 partide.

 

Anul trecut Craiova a reusit sa castige la Cluj primul meci direct, cu scorul de 2-1, pierzand, insa, partida din retur, de pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Ulterior, cele doua echipe s-au intralnit si in play-out, acolo unde CFR a obtinut o victorie pe teren propriu si un egal in deplasare.

 

La prima vedere, s-ar spune ca Universitatea Craiova se afla intr-o perioada foarte buna. Pana la urma, a reusit sa invinga ASA Targu-Mures si Astra Giurgiu, campioana Romaniei. Insa acestea doua nu se afla intr-o perioada foarte buna, astfel ca nu ne putem face o idee foarte buna in legatura cu adevaratele capacitati ofensive ale craiovenilor.

 

Pariuri pe CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

 

Trebuie sa tinem cont de faptul ca partidele dintre aceste doua echipe nu au produs foarte multe goluri pe parcursul timpului. CFR Cluj este favorita, dupa parerea mea, si beneficiaza de o cota foarte buna, de 2.50, la Unibet. Pe langa aceasta, ai putea miza si pe faptul ca se vor inscrie sub 2,5 goluri (cota 1.62).