CFR Cluj are cota 50 la victorie in Kazahstan

De foarte multi ani nu am mai vazut campioana ligii nationale sa evolueze atat de devreme in Liga Campionilor, insa sa speram ca CFR Cluj va ajunge cat mai departe in Europa. Primul obstacol pare insa unul destul de dificil, ardelenii intalnind-o pe Astana, prima mansa urmand a se disputa in Kazahstan. Casa de pariuri Sportingbet propune cota 50.0 pentru victoria clujenilor in aceasta prima mansa, eligibili fiind toti romanii care nu au cont inca la Sportingbet.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Pentru a putea obtine cota marita inregistreaza-te la Sportingbet pana la ora partidei (9 iulie, 16:00) de pe unul din linkurile acestui articol. Dupa efectuarea acestei actiuni depune minim 40 lei in contul tau, insa nu prin Skrill sau Neteller, apoi plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la CFR Cluj in fata celor de la Astana. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 3.9.

Despre recompensa

Cota marita propusa pentru victoria CFR Cluj cu Astana inseamna ca tu vei castiga 200 lei in cazul in care CFR se va impune. Astfel, castigul conform cotei de pe site (15.6 lei) se va credita cash instant, in vreme ce restul il vei primi tot instant sub forma de freebet. In termen de 3 zile trebuie pariat freebetul la orice cota doresti.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Depune cel putin 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria lui CFR Cluj impotriva celor de la Astana
  • In vederea cotei marite se calculeaza maxim 4 lei
  • Daca ardelenii se vor impune vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa se crediteze ca freebet tot instant
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 3 zile

external linkLink-uri externe interzise