Cele mai noi sloturi de pacanele de la cazinourile online

Luna mai a fost extrem de agitată în rândul dezvoltatorilor de jocuri de noroc, ceea ce a dus la îmbogățirea industriei cu alte câteva zeci de jocuri. Printre cei care au luat decizia ca începutul verii să îi prindă pe jucători noi titluri se găsește și furnizorul Pragmatic Play. 100% înclinat spre mediul online, a reușit să impresioneze prin titlurile oferite și drept urmare, alături de Amusnet Interactive se bat la locul 1 în topul celor mai multe colaborări cu platforme de cazino online licențiate din România.

O vorbă spune că este loc pentru toată lumea sub soare, ceea ce se aplică și când vine vorba despre lumea jocurilor de noroc. Cu atât mai mult dacă vorbim despre păcănele care ocupă aproximativ 75% din oferta unui cazino online. Sute sau chiar mii de sloturi te așteaptă să le încerci. Din luna mai poți da peste titluri noi, deoarece operatorii au categorii speciale cu jocuri noi și periodic adaugă noi titluri. Iată o parte din jocurile lansate în luna mai de către cei mai cunoscuți furnizori din domeniu:

Jewel Rush (Pragmatic Play)

Dacă își aduce aminte de melodia Rihannei "Strălucește precum un diamant", în Jewel Rush ești invitat să strălucești într-o lume fascinantă a bijuteriilor. Pietrele prețioase sunt pretutindeni, iar rolul jucătorilor este să colecteze cât mai multe dintre ele pentru a obține deblocarea premiilor care se ascund în spatele acelor simboluri. În spatele pietrelor nu stau doar simboluri aducătoare de premii, ci și multiplicatori secreți.

Diamante, smaralde, rubine, opal, topaz și chihlimbar pot fi văzute pe cele șapte role și șapte rânduri ale slotului. O combinație de elemente este câștigătoare atunci când minimum cinci simboluri identice sunt implicate. Odată ce există combinația câștigătoare, elementele care au dus la câștigarea premiului dispar, iar în locul lor vin altele noi.

Există și o funcție bonus care se va declanșa la trei simboluri Scatter ce cad pe role. 10 jocuri gratuite sunt acordate, iar în timpul desfășurării lor multiplicatorii de câștig vor fi și ei printre simboluri, dar într-o valoare mult mai mare, de trei sau chiar mai mult, ceea ce duce la câștigul maxim de până la 5.000 X miza. Lansarea jocului a avut loc în data de 10 mai și a venit cu RTP de 96.47%, ușor peste media industriei și volatilitate ridicată.

Viking Fury Spinfinity (Blueprint)

Extrem de popular în rândul furnizorilor de jocuri de noroc, Blueprint Gaming a lansat în luna mai Viking Fury. Acesta este un slot interesant care aduce pe tapet tema războinicilor vikingi care au reușit să impresioneze pe toată lumea. A reușit dezvoltatorul să cucerească lumea sau doar să mai adauge un joc oarecare în portofoliu?

Până la urmă vorbim aici despre un slot clasic prin definiție unde tema este populară, la fel și mecanismele pe care le folosește. Grafica superioară face ca lumii vikingilor să îi fie adăugată puțină culoare, iar locul fulgerelor și tunetelor avem elemente strălucitoare, distractive, care nu fac decât să te facă să încerci măcar acest joc.

Jocul este setat să funcționeze pe o grilă de joc cu 6 role și 5 rânduri, dar oferă și premii pe măsură ce pot atinge 10.000 X miza. Volatilitatea este medie-ridicată, iar mizele diferă de la câțiva bani și ajung până la 100 de lei. Printre combinațiile câștigătoare se regăsesc și câteva funcții deosebite cum ar fi Rune Compass, ce are rolul de a indica corect drumul pe care vikingii să meargă. Sunt prezenți pe role și multiplicatori care se activează aleatoriu și folosesc puterea Spinfinity. Funcția rotiri gratuite se declanșează când la finalul unei rotiri sunt patru simboluri Wild/Scatter. De asemenea, poți cumpăra funcția rotiri gratuite în schimbul sumei de 200 X miza.

Mega Heist (Relax Gaming)

Jocurile furnizorului Ralax Gaming pot fi accesate de la cele mai multe dintre cazinourile licențiate în România. Din data de 09.05.2023 gama de păcănele online s-a mărit prin apariția slotului Mega Heist care le oferă jucătorilor o temă inedită, cât și posibilitatea de a pune mâna pe un potențial maxim de plată de 15.000 X miza. De asemenea, acțiunea jocului are loc pe cinci role și patru rânduri, iar în total sunt 178 de linii de plată.

Foarte volatil, jocul ca la aparate Mega Heist a venit cu RTP d e 96.19% și volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că acele câștiguri mari vin cel mai greu. Tema este evadarea din închisoare, unde personajele închise sunt urmărite pe role de către polițiști și aleg să comită jafuri. Poate că ți-ai dat deja seama că este o temă asemănătoare cu serialul Money Heist difuzat pe platforma Netflix.

Pe lângă acțiunea de care te poți bucura în jocul de bază, vine în întâmpinarea jucătorilor și cu o funcție rotiri gratuite care îi ajută să câștige și mai mult. 3, 4, 5 simboluri Scatter aduc 10, 15, 30 de jocuri gratuite care se duc pe trei niveluri, unde câștigul maxim este 15.000 X miza când ajungi la cel de-al treilea nivel. Pe role regăsești și multiplicator de câștig de X2, X3, X5 sau X10.

Funky Time (Evolution Gaming)

Recunoscut pentru faptul că domină piața de jocuri live destinată cazinourilor online, furnizorul Evolution Gaming oferă acum un nou spectacol live ce se ascunde sub denumirea Funky Time. Aduce pe tapet vibrațiile anilor 70 cărora lu se adaugă bonusuri fantastice și multiplicatori care îi vor face fericiți pe toți jucătorii care se vor declara câștigători. Ca să îți faci o idee, este un joc mult mai interactiv decât Crazy Time, care a dat lovitura peste tot pe planetă.

Ambianța este asemănată cu cea pe care poate părinții au trăit-o în anii 70, iar furnizorul s-a ocupat de tot să ne ducă cu gândul acolo. Muzică specială pentru vremurile acelea și te invită să intri în ringul de dans unde îți arată cele mai bune mișcări și multiplicatori de câștig care te-ar putea surprinde și îți schimbă total starea de spirit.

Mai exact, odată ce ai decis să joci Funky Time trebuie să te pregătești pentru că o roată de bani așteaptă să vă alăturați. Pe lângă premii consistente, pe roată sunt multiplicatori aleatori destinați fiecărei runde și care au rolul să ajute la creșterea premiului pentru jocuri bonus, numere și litere. În total sunt 64 de segmente pe care apar cuvinte și numere, cât și runda bonus care oferă posibilitatea de a le oferi jucătorilor câștiguri mai consistente.

Whacked (NoLimit City)

Furnizorul Nolimit City nu se dezice de sloturile sale pline de intrigi și unde folosește teme originale care nu au cum să te dezamăgească. Drept urmare, noua sa creație "Whacked" ar putea fi jucată în viitor prin intermediul Betano Casino, unul dintre operatorii care au parteneriat cu furnizorul NoLimit City și unde ai acum acces către o gamă variată de produse. Toate sunt la fel de originale precum Whacked și oferă câștiguri de top de valoare mare.

Jocul de păcănele online arată promițător conform caracteristicilor, dar știm foarte bine că una este "pe foaie" și alta în realitate. Oricum, abia lansat în 23 mai 2023, Whacked are RTP-ul setat la 96.07% și dispune de volatilitate ridicată. În total are 243 de linii de plată, iar acțiunea jocului se poartă pe cinci role și trei rânduri. Cel mai mare premiu ajunge la 11.912 X miza, dar pentru asta trebuie să împuști mulți adversari.

Jocul se desfășoară în deșert, acolo unde ești alături de gașca de mafioți pe care trebuie să o suporți dacă vrei să rămâi în viață. Funcția Lock n Load și mecanica xWays fac deliciul jucătorilor pentru că vorbim despre un duo care garantează distracția și posibilitatea de a obține câștiguri consistente. Funcția bonus poate fi activată atât în timpul derulării jocului de bază, cât și contracost.

Vegas Rush (Big Time Gaming)

Dacă îți dorești să mergi prin luminosul Las Vegas, să întâlnești multe cazinouri și să te pierzi în strălucirea orașului, atunci slotul Vegas Rush de la Big Time Gaming s-ar putea să fie pe placul tău. Fundalul ecranului de joc chiar este o imagine ușor neclară a jocurilor de păcănele amplasate într-un cazino, iar pe podea scrie 25 Megaclusters. Numărul 25 ar putea fi exact de la numărul de spații special dedicate simbolurilor care sunt stivuite pe grila alcătuită din 5 rânduri și 5 role, iar sistemul de plată este Megaclusters.

Mecanismul Megaclusters este o altă inovație a Big Time Gaming cea care a oferit industriei extensia Megaways. Doar că, acest sistem poate genera câștiguri ce ajung până la 47.200 X miza. Pentru ca o combinație să fie declarată câștigătoare trebuie să existe cinci simboluri sau mai multe care să se potrivească într-un grup oriunde amplasat pe poziții.

Slotului nu îi lipsește nici funcția de rotiri gratuite care se declanșează în momentul în care ajungi la al șaptelea nivel de pe Megatrail. Asta înseamnă că ai nevoie de câștiguri obținute consecutiv în aceeași rotire, iar pentru a putea face lucrul acesta cel mai norocos lucru care ți s-ar putea întâmpla este să se găsească Wild

Barbarossa DoubleMax (Yggdrasil)

Studioul Yggdrasil a decis să colaboreze cu Peter and Sons pentru a crea jocul Barbarossa DoubleMax. Tema principală este chiar piratul menționat în titlu care stă pe o navă alături de echipaj. Ei își fac veacul pe plajele tropicale, acolo unde vei merge și tu prin accesarea slotului. Este imaginea de pe ecran, iar deasupra sunt amplasate rolele. Un tun care din când în când mai trage cu multiplicator pe role există și el, iar la fiecare câștig consecutiv se dublează valoarea acelui multiplicator.

DoubleMax este mecanismul pe care chiar Yggdrasil l-a dezvoltat, iar Barbarossa DoubleMax este stimulat de mecanismul GATI pe care tot furnizorul l-a dezvoltat. Un câștig este valid în momentul în care trei simboluri identice consecutiv sunt potrivite pe ecranul de joc format din cinci role și trei rânduri care sunt echipate cu un număr de 243 de modalități de plată. Poate fi declanșată și runda bonus cu 7, 10, 13 rotiri gratuite atunci când pe ecran se regăsesc 3, 4 sau 5 simboluri Scatter.

Sticlele de lichior, ancora, timona, compasul și revolverul sunt simbolurile prezente pe grila de joc care aduc câștigurile mai mici sau mai mari. Sunt prezente și câteva simboluri de valoare mare cum ar fi cei cinci  pirați printre care se regăsește și Barbarossa. RTP-ul este setat la 96.2%, ușor peste media industriei, volatilitatea este ridicată și cel mai mare câștig ajunge la 20.000 X miza.

Luchamigos (Play n GO)

Data de 11 mai 2023 va rămâne în istoria furnizorului Play n GO pentru că atunci a dat spre publicul larg jocul ca la aparate Luchamigos. Mecanica jocului este foarte ușor de înțeles, iar caracteristicile principale sunt RTP-ul setat la 96.2%, cât și volatilitatea medie-ridicată. Asta înseamnă că poți obține câștigul maxim de până la 10.000 X miza, doar că îți trebuie multă răbdare. Se joacă pe cinci role și patru rânduri, iar modalitățile de plată sunt în număr de 1024.

În definitiv Luchamigos este despre luptele mexicane și frumusețea lor. Vor putea să învețe despre ele și fără să intre în ring, doar că privească de la distanță. Gran Chico, Roco Elastico și Muchos Slavajes sunt cei trei prieteni care trag cu dinții să câștige campionatul Lucha Libre, așa cum este cunoscută cea mai faimoasă luptă din Mexic.

Pe lângă atmosfera interesantă și simbolurile haioase, mai generează experiență și Power Chilli Spins, Ultima Hot Spin, cât și alte bonusuri care pot fi acordate în cadrul acestui slot. Sunt funcții pe care jucătorul le poate declanța în timpul jocului de bază, deoarece are de câștigat. Runda bonus Power Chile este d declanșată de trei simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5. Oferă șapte rotiri gratuite. În același timp, funcția Hot Amigo poate fi declanșată doar de la simbolul Hot Amigo Wilds în timpul rundei bonus, iar acest simbol dacă este stivuit ajuta la avansarea pe bara Chile Meter ce apare deasupra grilei de joc și primești 2 rotiri gratuite suplimentare odată ce fiecare prag a fost atins.

Purrfect Potions (Yggdrasil și Reflex Gaming)

Data de lansarea a colaborării studioului Reflex Gaming în asociere cu Yggdrasil a fost 04.05.2023. Atunci a dat publicității slotul Purrfect Potions care vine cu volatilitatea ridicată și RTP de 95.5%. Sunt 20 de modalități de plată, iar acțiunea jocului are loc pe cinci role și trei rânduri. Mizele diferă și pleacă de la câțiva bani, dar pot ajunge și la ordinul sutelor de lei pentru o singură rotire.

Maximum potențial de câștig ajunge la 27.833 X miza. Tema jocului se învârte în jurul felinelor, iar la bază are mecanica și matematica pentru care Reflex Gaming s-a făcut remarcat. Vrăjitorul pisic și aventurile sale nu vor fi niciodată plictisitoare, iar grafica este extrem de interesantă și superioară. Profesor Purrfect poate oricând să te vrăjească dacă intri în coliba vrăjitorilor, unde rolele sunt în număr foarte mare.

Un câștig este acordat când trei simboluri consecutive sunt potrivite pe una din cele 20 modalități de plată. Simbolurile de bază cu valoare mai mică sunt 10, J, Q, K și A, dar există și simboluri precum pălăria violet de vrăjitor care aduc câștiguri mult mai mari. Obținerea simbolului Purrfect Potions declanșează unul din cele trei bonusuri Wild Boost. Bonusul Wild Magic creează până la 4 simboluri Wild care rămân blocate pe role, iar Magic Touch este acel bonus care adaugă până la opt simboluri Wild pe role.  Mystery Wild are opt simboluri Wild cu multiplicator de câștig ce ajung până la 50 X miza.

Captain Glum: Pirate Hunter (Play n GO)

Industria are parte de acțiune și adrenalină în acest slot al furnizorului Play n GO. Jucătorii se implică și ei în lupta uriașă care se poartă pe ecranul de joc, iar simbolurile stivuite sunt distractive și animate, ceea ce oferă o atmosferă plăcută. Căpitanul Glum este personajul principal după cum probabil că ți-ai dat seama din titlu.

Alături de oamenii săi, curajosul căpitan trebuie să găsească comoara din apele amenințătoare ale insulei Skull. În drum îi ies tot felul de inamici, inclusiv armata reginei piraților, unde are nevoie de ajutorul tău pentru a învinge crudul adversar. Dacă reușiți să ieșiți cu bine din această luptă, la final comoara poate ascunde un premiu cel mare de 9.000 X miza, dar pot fi și mai mici, totul depinde de simbolurile stivuite într-una din cele 243 de linii de plată.

Acțiunea jocului se poartă pe cinci role și trei rânduri. RTP-ul este setat la 94.2%, ceea ce este sub media industriei. Volatilitatea ridicată anunță că premiile cele mai mari sunt acordate rar, dar important că nu sunt excluse din ecuație. Pentru a activa funcția rotiri gratuite ai nevoie de 3 X simbol Scatter la finalul unei rotiri. În timpul desfășurării funcției ai o șansă în plus spre a câștiga marea comoară.

Knight Hot Spotz (Pragmatic Play)

Dezvoltatorul Pragmatic Play a lovit din plin cu noul său slot Knight Hot Spots lansat la începutul lunii mai a anului 2023. Cu RTP de 95.5% și volatilitate ridicată, ai ocazia să câștigi un premiu substanțial ce ajunge la 2.000 X miza. Poate fi încadrat la categoria de sloturi clasice pentru că simbolurile cad pe ecranul de joc format din cinci role și patru rânduri, iar 25 este numărul combinațiilor de plată.

Povestea jocului îl aduce în prim-plan pe porcul blindat și curajosul cavaler care este cel mai bun prieten al lui. Printre simbolurile care apar pe ecranul de joc regăsim ouă de dragon și scuturi, ceea ce îl face un joc de păcănele cu tema fantastică, dar este de așteptat din partea unui furnizor cu o imaginație atât e bogată. Este nevoie ca simbolurile să fie împerecheate într-un anumit număr pentru a putea fi acordat un câștig.

Jocului nu îi lipsește nici o runda bonus de rotiri gratuite. Se poate declanșa dacă șase sau mai multe simboluri Scatter ajung pe fiecare dintre role.  Cu cât sunt mai multe astfel de simboluri stivuite pe ecran cu atât jucătorul are parte de mai multe jocuri gratuite pentru că se acordă un joc la un simbol Scatter prezent pe role. În timpul rulării ei se așteaptă Wild-uri multiplicatoare speciale ce pot să înmulțească cu x1 fiecare câștig.

depunere minima 50 RON
1500 RON
Pana la 1.500 RON la primele 3 depuneri
Pariaza

Wild Bison Charge (Pragmatic Play)

Dacă ai văzut emisiunile lui Bear Grylls și ai fost fanul emisiunilor documentare care te invitau să cunoști sălbăticia, atunci Wild Bison Charge poate fi alegerea perfectă. Curând jocul ar putea fi jucat și la Favbet Casino, un operator care a semnat parteneriat cu Pragmatic Play și care periodic își îmbunătățește oferta cu noi și noi jocuri cărora le-a creat o categorie diferită.

Cu alte cuvinte, odată ce joci slotul Wild Bison Charge al furnizorului pragmatic Play te vei lupta cu natura și cu animalele sălbatice. Dacă ești pregătit să faci lucrul acesta, atunci explorează preeria și caută premiile care așteaptă să le iei. Ai șansa de a alerga prin câmpie pentru a obține cel mai mare premiu al jocului a cărui valoare ajunge la 12.000 X miza. Întreaga acțiune are loc pe cinci role și cinci rânduri.

RTP-ul jocului este setat la 95.08% din fabrică, volatilitatea este ridicată, iar faptul că plătește oriunde este foarte interesant. Ai nevoie de cel puțin opt simboluri identice pentru a obține unul dintre câștiguri, dar de asemenea poți ca pe lângă simbolurile obișnuite să apară Bison Multiplicator Wild. 3 X Bison Wild diferiți există în joc care vin cu X2, X3 și X5 multiplicator de câștig. 3, 4 sau 5 simboluri Scatter declanșează 9, 12, 15 rotiri gratuite, în timpul cărora toate simbolurile Wild cu multiplicator care cad pe role rămân acolo până la încheierea funcției.

Indiferent de anotimp, furnizorii de jocuri de noroc nu dorm și vin să facă și mai grea viața jucătorilor pentru că le pun la dispoziție tot mai multe jocuri. În această listă am enumerat doar cele mai importante sloturi lansate în luna mai și care au șanse destul de mari să se regăsească pe viitor și din lista cu jocuri noi accesibile în țara noastră.