Cele mai noi sloturi pe care să le joci la Favbet

Favbet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc care se prezintă în fața pasionaților cu forte multe oportunități. Ai la dispoziție atât jocuri destinate live cazino-ului, Aviator, dar piesa de rezistență o constituie păcănelele.

Poate că te-ai întrebat de ce sunt atât de jucate păcănelele, iar răspunsul este pentru că nu ai nevoie de reguli complicate. Tot ce trebuie să faci este să selectezi miza, apeși un buton și apoi acțiunea se pune în mișcare. Însă, la Favbet Casino ai ocazia să accesezi jocuri noi, interesante. Operatorul oferă chiar și o categorie aparte numită "Jocuri noi" pe care o găsești chiar pe bara de pe mijloc, imediat sub oferta prezentată sub formă de poze.

"Jocuri noi" nu înseamnă doar jocuri pe care furnizorii le-au lansat cu puțin timp în urmă, deși găsești multe asemenea jocuri care au apărut în 2023. Se referă la o întreagă categorie de jocuri pe care nu le întâlnești des la operatorii de jocuri de noroc și pe care Favbet le-a introdus în premieră pe platformă.

Iată 3 jocuri noi pe care le poți juca acum la Favbet

Mighty Sparta (Amusnet Interactive - EGT)

Trebuie să recunosc că nu am prea văzut știri care să pună Amusnet Interactive în postura de a lansa jocuri noi. Poate și pentru că deja are sute de sloturi lansate și vrea să vină cu ceva inovativ în iGaming. Furnizorul bulgar a cucerit deja piața din mai multe țări inclusiv din România. Este aproape imposibil să joci de distracție la cazinou și să nu auzi măcar de Shining Crown, Burning Hot, Dazzling Hot, care sunt trei dintre cele mai populare produse ale acestuia.

Pe lângă cele 30 de rotiri gratuite pe care le primești fără depunere doar dacă validezi contul, Favbet vine și cu un slot nou. Mighty Sparta pune pe tapet perioada în care Leonidas nu avea frică de nimeni și pornea pe calea războiului din dorința de a pune Persia la respect. S-au făcut filme și subiectul a constituit temă pentru foarte multe dintre păcănele online deja existente în această industrie. De altfel, odată intrat în joc te vei alătura și tu războiului, iar pe role apar simboluri precum Nave, Coifuri, Leonidas, Gorgo (soția lui Leonidas) și altele.

Wild și Scatter nu lipsesc de pe role, ele fiind si acele simboluri speciale care au diferite roluri. Dacă Wild substituie toate celelalte simboluri cu excepția Scatter, cel din urmă dacă apare de 3 X pe role la finalul unei rotiri declanșează funcția specială. Primești o roată unde învârți și vei afla exact care este numărul de jocuri gratuite și ce multiplicator de câștig vei avea pe perioada desfășurării funcției. Grila de joc este formată din 5 role, 3 rânduri, 25 de modalități de plată. RTP-ul jocului este setat la 96.04% și volatilitatea este medie.

North Guardians (Pragmatic Play)

Poate cel mai activ furnizor de jocuri de noroc din aceste momente a decis să abordeze o temă cu totul interesantă. În jocul ca la aparate North Guardians te invită într-o incursiune lumii vikingilor.  Ecranul de joc te duce într-o zonă cu zăpadă și ținuturi bine păzite, iar grila de joc apare pe cinci role și cinci rânduri, iar în total sunt 50 de posibile combinații câștigătoare. Cea mai mare remunerație obținută ajunge la 5.000 X miza, iar RTP este 95.46% și volatilitatea ridicată anunța că cele mai des întâlnite premii sunt cele mici.

În North Guardians a fost implementat și modificatorul inovator Wild Patter care aparține Pragmatic Play și pe care l-a mai introdus și în alte jocuri cum ar fi Eye of Cleopatra. În cadrul acestui joc reprezintă roata cu cinci niveluri care poate să "invadeze" ecranul și să îl umple cu Wild-uri dacă se ajunge la ultimul nivel.

Tema abordată este mitologia nordică, iar pe ecran simbolurile de top sunt gardienii vikingi femei și bărbați, cât și simbolul Wild care apare sub forma unui luptător auriu sau Odin așa cum poate este recunoscut. Funcția bonus apare în jocul de bază ca urmare a 3, 4, 5 X Scatter și declanșează 5 rotiri gratuite. De asemenea, poate fi activată contracost în schimbul a 100 X miza. Trebuie să urci mai multe niveluri, iar în funcție de nivelul la care vei urca primești și jocuri gratuite, după cum urmează:

  • Level 2: trei jocuri gratuite
  • Level 3 și 4: două jocuri gratuite
  • Level 5: un joc gratuit.

Dead Riders Trail (Relax Gaming)

Fundalul ecranului este umplut cu tâlhari mascați care conduc motociclete și îl poți asocia cu un afiș de filme de acțiune. Slotul online Dead Riders Trail  al furnizorului Ralax Gaming nu este decât continuare jocului Dead Man s Trail doar că acum este și mai interesant, iar evenimentele pe care le vei putea urmări pe role demonstrează lucrul acesta.

Practic, volatilitatea ridicată anunță posibilitatea câștigului maxim de 50.000 X miza, dar trebuie să ai foarte mare noroc. RTP-ul este 96.02%, ceea ce este în media industriei, iar întreaga acțiune este purtată pe șase role și șase rânduri, plus 46.656 combinații câștigătoare. Mizele diferă și sunt destinate tuturor tipurilor de jucători. Aceștia pot miza de la câțiva bani la zeci de lei, depinde mult de tipul de jucător.

Dead Riders Trail este un joc care te poate duce cu gândul către acele jocuri unde trebuie să elimini pietre amplasate pe role. Odată ce există un câștig, căsuțele de lângă simbolurile câștigătoare se vor sparge și în locul lor și al simbolurilor implicate în combinații câștigătoare apar altele noi. Când se sparg toate căsuțele de pe ecran se va declanșa funcția bonus unde o roată gigant apare pe ecran. Rotești și poți să primești între 4 și 7 rotiri gratuite. Poți paria numărul de jocuri gratuite pentru a obține mai multe rotiri decât prima oară.

Dacă vrei un loc unde să te simți foarte bine din toate punctele de vedere și distracția să fie la cote înalte. Favbet poate să fie exact acel cazino online unde să găsești toate aceste lucruri. Mai mult decât atât, găsești jocuri noi de la cei mai populari furnizori prezenți în România. Deschide acum cont și joacă responsabil!