Cele mai bune jackpoturi progresive la jocurile cazino online

Lumea jocurilor de noroc este interesanta din toate punctele de vedere, dar principala atractie o reprezinta miile de sloturi disponibile la cazinourile licentiate din Romania.

Furnizorii au decis sa le faca mult mai interesante si sa ofere posibilitatea jucatorilor de a se bucura de castiguri suplimentare. Asa au aparut diferitele tipuri de jackpoturi, printre care si cele progresive.

Exista mai multe tipuri de jackpoturi disponibile in randul sloturilor video, dar depinde foarte mult si de operatorul de jocuri de noroc si de clientii care joaca acele sloturi.

Asta inseamna jackpot progresiv, respectiv cu cat mai multi jucatori. Un numar mai mare de jucatori intr-o anumita perioada, ofera o crestere mai rapida a acelui jackpot progresiv. In Romania sunt mai multe asemenea jackpoturi, dar cele mai cunoscute sunt: Egypt Quest, Mystery Jackpot si WowPot.

Egypt Quest

Egypt Quest este un jackpot ce apartine furnizorului EGT, actual Amusnet Interactive si poate fi obtinut la cateva dintre sloturile acestui dezvoltator software. Reprezinta un jackpot progresiv cu patru posibilitati de castig. Acestea sunt caracterizate prin Bronz, Argint, Aur si Platina si se pot castigat in orice moment al jocului. Poate fi activat intr-un mod total aleator sau prin stivuirea de trei simboluri Egypt Quest pe rolele 1, 3 si 5, ale jocului de baza, dar si pe perioada desfasurarii functiei speciale rotiri gratuite.

Asa cum am precizat, nu toate sloturile Amusnet Interactive beneficiaza de aceasta oportunitate, respectiv bonusul Egypt Quest. Exista doar sase asemenea sloturi, cu cinci role, douazeci de linii de plata sau patruzeci de linii de plata. Aici sunt incluse urmatoarele sloturi: 20 Supert Hot, Burning Hot, Rise of Ra, Egypt Sky, Halloween si Circus Brillant. Jucatorul are opt rotiri gratuite pe perioada bonusului Egypt Quest, iar in urma acestor rotiri trebuie sa castige credite si sa colecteze simboluri Scroll care il vor ajuta sa avanseze la urmatorul prag. Cinci sau mai multe astfel de simboluri sunt suficiente sa poti avansa, iar dupa incheierea bonusului, premiul obtinut merge direct in balanta. Valoarea jackpoturilor sunt afisate pe ecran in partea de sus.

WowPot

Unul dintre cele mai valoroase jackpoturi existente in cazinourile online licentiate din Romania si valoarea ajunge la ordinul milioanelor de euro. Sunt doar cateva jocuri unde poti profita de castigarea unui astfel de jackpot. Sunt tot patru niveluri ale acestui jackpot progresiv, iar singurul furnizor disponibil unde poti castiga aceste sume este Microgaming. Din februarie 2020 poti juca sloturi ale furinzorului cu WowPot si acestea sunt: Sisters of Oz Wowpot, Poseidon Ancient Fortunes Wowpot & Book of Atem WowPot.

Spre deosebire de celelalte jackpoturi progresive prezentate, WowPot nu vine total aleator, ci ai nevoie de cat mai multe simboluri specifice. Un numar cat mai mare de asemenea simboluri iti acorda o singura ocazia de a invarti Roata Norocului. Fiecare sectiune a acestei roti este dedicata unuia dintre cele patru jackpoturi posibile (Minor, Major, Mini, WowPot). Intr-adevar, exista 20 asemenea sectiuni, dar dintre toate una singura are culoarea specifica WowPot, ceea ce inseamna ca ai nevoie de mare noroc sa poti castiga premiul cel mare.

Jackpot Cards

Poate cel mai cunoscut jackpot pe care jucatorii din Romania il cunosc este Jackpot Cards. Acesta este poate cel mai popular jackpot progresiv si pentru ca este disponibil exclusiv amatorilor de sloturi ale furnizorului EGT, cunoscut acum drept Amusnet Interactive. Daca alegi sa joci aceste sloturi la Favbet Cazino atunci sansele de a castiga sume de bani mai mari decat daca vei juca la oricare alt cazino si asta pentru ca Betano este unul dintre cazinourile online cu cei mai multi clienti inregistrati.

Jackpot Cards este un tip de mystery jackpot progresiv care poate sa te surprinda in oricare moment al sesiunii la sloturile furnizorului Amusnet Interactive. Acesta apare pe ecran si vei fi scos din jocul de baza pentru perioada cat dureaza acest jackpot.

Poti castiga sume considerabile de bani, pana la ordinul sutelor de mii de lei. Intr-adevar, vor fi 12 carti de joc cu fata in jos, cu patru simboluri diferite pe ele, care iti garanteaza castigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Trebuie doar sa potrivesti trei carti cu acelasi simbol  (trefla, romb, inima neagra, inima rosie) si in momentul cand vei face asta, obtii castigul corespondent acelui simbol. De regula, cel mai mic este jackpot-ul cu trefla atribuit ca simbol, urmat de romb, inima rosie si inima neagra.

Exista si jucatori care vaneaza astfel de jackpoturi, dar trebuie sa stii ca pentru a castiga Egypt Quest, WowPot sau Jackpot Cards nu trebuie sa faci nimic special. Joaca slotul tau preferat de la Amusnet Interactive sau Microgaming si pune mana pe unul dintre cele trei jackpoturi progresive! Orice joc de cazino online ai juca nu uita să joci responsabil!