Cel mai bun jucator al croatilor a fost testat pozitiv cu virusul COVID

Croatia a incheiat pe pozitia secunda o grupa din care mai faceau parte Anglia, Cehia si Scotia. Golgheterul echipei este Ivan Perisic, care a marcat doua goluri din cele 4 inscrise in grupa de croati. De asemenea, Perisic este raspunzator si pentru un assist, fiind, practic, cel mai bun jucator din tabara croatilor in faza grupelor. De aceea, vestea ca Perisic a fost depistat pozitiv inaintea meciului cu Spania a cazut ca un traznet pentru croati.

Perisic este depistat pozitiv cu virusul COVID - Va gasi Dalic un inlocuitor pe masura?

Iata ca dupa spaniolul Sergio Busquets, virusul COVID mai face o victima importanta. Capitanul ibericilor si-a revenit, fiind in teren in ultimul meci din grupa. Perisic a fost testat si gasit pozitiv pe parcursul weekendului, cu doar cateva ore inaintea meciului Croatiei din optimi contra Spanei. Din informatiile avute pana in acest moment, Perisic nu a intrat in contact direct cu nimeni din lotul Croatiei. Astfel, acesta va sta in izolare timp de 10 zile, asta insemnand ca nu va putea juca nici in optimi, nici in sferturi, dar nici in semifinale, presupunand ca echipa croata va ajunge pana acolo. 

Aceasta ar putea fi o sansa pentru Mario Pasalic, spre exemplu, jucator care evolueaza tot in Serie A. Mai exact, la Atalanta. La acest turneu final, Pasalic a evoluat doar in ultimele 5 minute ale meciului cu Anglia, din prima etapa. Rebic si Brekalo sunt alte optiuni pentru antrenorul Zlatko Dalic. Pentru a vedea ce optiuni mai are la dispozitie Dalic te invit sa accesezi sectiunea speciala de pe site destinata acestui turneu final. Acolo vei gasi echipele probabile, jucatorii de pe banca de rezerve, insa si o analiza in vederea acestui meci si numai, insotita de cateva ponturi. 

Perisic este depistat pozitiv cu virusul COVID - Un alt jucator indisponibil pentru acest meci

Din pacate pentru echipa Croatiei, Perisic nu este singurul absent in vederea partidei cu Spania. Lui i se alatura Dejan Lovren, fundasul care acum evolueaza pentru Zenit. Acesta a primit doua cartonase galbene in faza grupelor, fiind suspendat pentru partida cu Spania. Indiferent ce jucatori ii vor inlocui pe cei doi, misiunea Croatiei aici este una foarte grea. Era grea oricum, dar in absenta celor doi, in special a lui Perisic, devine una aproape imposibila.