Cea mai spectaculoasa echipa din Anglia joaca pe teren propriu cu o echipa care are nevoie de puncte

Astazi se joaca meciuri din Anglia, in ligiile inferioare, incepand cu ora 21:45. Este o zi in care meciurile interesante lipsesc, asa ca trebuie sa ne orientam catre meciuri mai putin atractive. Totusi un meci care promite ar fi cel dintre Fylde si Stockport. 

Fylde este in acest moment pe primul loc in Vanarama National League South. Echopa are 34 de meciuri jucate pana acum si Fylde a reusit sa acumuleze 74 de puncte dupa 22 de victorii, opt egaluri si patru infrangeri. Este echipa cu cea mai buna ofensiva din liga, 94 de goluri inscrise, si totusi a primit si multe goluri, 50 de goluri incasate in 34 de meciuri. Cam mult totusi pentru o echipa care se afla pe primul loc. Urmatoarele clasate in aceasta liga au mai putine goluri incasate. Este echipa cu cea mai ridicata medie de goluri inscrise pe meci, o medie de 4,2 goluri / meci, iar bilantul meciurilor cu peste trei goluri pe meci este net favorabil. 27 de meciuri au avut cel putin trei goluri, si doar sapte meciuri nu au trecut de aceasta limita. Flyde isi doreste sa isi pastreze locul 1 pana la finalul sezonului. Echipa mai are de jucat doar opt meciuri in acest sezon, iar distanta de locul secund este de 11 puncte. Este greu pentru Salford sau pentru Kidderminster sa o mai depasasca pe Fylde in clasament. Sezonul trecut Fylde a terminat pe locul trei, echipa a jucat meciuri de baraj insa Fylde nu a reusit sa treaca de barajul de promovare. 

Stockport este in acest moment pe locul sase, la doar un punct in spatele lui Darlington, echipa aflata pe ultimul loc de baraj. Stockport a terminat sezonul trecut pe locul 9, cu 59 de puncte dupa 42 de etape. Insa echipa are mult mai mari sanse in acest sezon sa prinda macar un loc de playoff, si de ce nu poate chiar sa promoveze in liga superioara. Stockport are deja 59 de puncte, si poate sa depasasca cu mult bilantul de anul trecut. Stockport a pierdut meciul tur, 1-2 cu Fylde. Stockport a pierdut si sezonul trecut ambele meciuri cu Fylde, 0-4 drastic pe teren propriu si 0-1 in deplasare. Stockport sta bine in ofensiva, insa echipa primeste si multe goluri. Este o echipa care totusi nu a pierdut multe meciuri in acest sezon, doar sapte infrangeri in 34 de etape jucate. Insa echipa a pierdut multe puncte in multele sale rezultate de egalitate. Este pe locul secund la meciuri terminate la egalitate dupa Worcester. 

Fylde nu ar trebui sa aiba mari probleme in acest meci cu Stockport, echipa gazda ar putea sa castige lejer acest meci. Insa avand in vedere ca si Stockport isi doreste un loc de playoff cu siguranta si Stockport va forta victoria in acest meci. 

Pariul meu pentru acest meci din Anglia: peste 2.5 goluri . Cota 1.60 la Betfair