Cea mai bogata oferta din Liga 1 este la Winmasters

Odata cu ‘’schimbarea la fata’’ a site-ului Winmasters, petrecuta saptamana trecuta, acesta ofera imbunatatiri si in ceea ce priveste oferta sportiva si nu numai, lucru care nu poate decat sa ne bucure.
 

1. Cea mai bogata oferta de pariuri pe Liga 1


In primul rand sa spunem ca nu mai trebuie sa cautati la diverse case online cand doriti sa plasati pariuri pe campionatul intern, deoarece cea mai bogata oferta din Liga 1 este la Winmasters. Inca de joi seara vedem aproximativ 100 optiuni de pariere pentru fiecare meci din aceasta etapa de Liga 1. Cu siguranta in decursul zilei de vineri, insa si in weekend, vor mai aparea cateva zeci.


 
Printre aceste optiuni se numara, pe langa pariurile pe goluri si pe reprize, cele pe cornere, intervale sau pariurile speciale. Pariurile pe cornere cuprind numarul lor in meci (peste/exact/sub), in fiecare dintre cele doua reprize sau ne cer sa pronosticam daca numarul va fi par sau impar. La pariurile pe intervale ni se cere sa anticipam daca se va inscrie intr-un anumit interval, ce echipa o va face sau care va fi perioada primului gol. In ceea ce priveste pariurile speciale, aceasta rubrica va contine aproximativ 15 optiuni, printre care ‘’Castiga la 0’’, ‘’Echipa condusa sa castige meciul’’, ‘’Pauza/Final si Peste/Sub 2.5 goluri’’, ‘’Scor corect pariu multiplu’’, ‘’Inscrie din penalty’’, ‘’ Ratare din penalty’’ etc. . Cu siguranta aceste optiuni vor atrage atentia celor ce doresc sa parieze pe campionatul intern.
 

2. Cote marite pe favoriti


Oferta bogata pentru Liga 1 nu este insa singura surpriza placuta oferita de Winmasters. Incepand cu acest weekend putem gasi ‘’super cote’’ pentru favoriti. Asta inseamna ca Winmasters va oferi la fiecare sfarsit de saptamana, doua cote speciale (una sambata, alta duminica) care vor fi castigatoare daca anumite echipe care pornesc cu prima sansa in campionatele de top ale Europei, dar si in Liga 1, se vor impune. Cele doua cote le veti gasi in partea drepta a sectiunii ‘’Sporturi’’.


 
Spre exemplu, cota speciala de sambata, una de 7.00, va fi ‘’verde’’ daca Manchester United, Chelsea, Atletico Madrid, Steaua si Juventus se vor impune, cota totala fiind mai mare cu 10% decat daca ati fi alcatuit un bilet cu victoriile acestor 5 echipe. Cota de duminica, una de 6.8, va fi castigatoare daca Bayern Munchen, Barcelona, Dinamo, Napoli si Inter Milano se vor impune. Avand in vedere ca vorbim despre favorite, sansele ca ele sa se impuna sunt mari, mai ales ca in aceasta perioada nu vor mai trebui sa joace in cupele europene.
 

3. Finala ‘’Vocea Romaniei’’


Sa nu credeti insa ca doar pariurile sportive sunt luate in calcul de Winmasters. Iubitorii show-ului ‘’Vocea Romaniei’’ probabil ca nu vor pierde niciun minut din finala, care va avea loc vineri, 16 decembrie. Casa de pariuri a pregatit o surpriza pentru acestia, oferind cote la victorie pentru fiecare dintre cei 4 finalisti. Daca ati vazut si editiile precedente ale acestui show, putem spune ca aveti sanse mai mari sa intuiti ce va vota publicul in Marea Finala.


 
In joc este un premiu de 100 000 euro, Marius Moga si Smiley avand cate un concurent in finala, iar Tudor Chirila doi. Tudor este antrenorul favorit la a castiga Vocea Romaniei, urmat de Smiley si Moga. In ceea ce priveste concurentii, Teodora Buciu, eleva lui Tudor Chirila, are cele mai mari sanse la castigarea marelui  premiu. Ea este urmata de Alexandru Musat, elevul lui Smiley, Ioana Ignat, eleva lui Marius Moga si Robert Botezan, antrenat de Tudor Chirila.
 
Winmasters ne promite ca in viitorul apropiat vom mai vedea astfel de promotii si ca acesta este doar inceputul. Daca, intr-adevar, se va tine de promisiune, cu siguranta aceasta casa pariuri online va castiga multi utilizatori.