Ce putem gasi pe blogul Betano?

Nu este un secret pentru nimeni ca se duce o competitie acerba intre casele de pariuri, acestea dorind sa atraga utilizatorii prin orice mijloace.
 
O metoda care nu implica eforturi financiare din partea caselor online este oferirea de informatii pentru utilizatorii care le viziteaza site-ul. In acest sens, casele de pariuri au o sectiune speciala sau chiar un blog, in care posteaza stiri si analize din fotbalul european, dar si din alte sporturi. Un astfel de blog gasim si la casa Betano (click aici pentru recenzie). Acesta poate fi accesat tastand adresa propriu-zisa (blog.betano.ro) sau direct de pe site, adresa blogului gasind-o in partea stanga a categoriei ‘’Pariuri’’.


 
Odata ajunsi aici, ce putem gasi pe blogul Betano nu se mai gaseste in general pe alte bloguri ale caselor de pariuri si aici ne referim la numarul cuprinzator de articole pentru mai multe sporturi, nu numai din fotbal, ci si din baschet, handbal, sporturi de iarna, tenis, formula 1 si alte sporturi. De asemenea, inaintea unor evenimente importante, cum ar fi inceputul unei competitii de anvergura, fie ea si Liga 1, pe blogul Betano ni se prezinta un grafic referitor la cifrele (statisticile) acelei competitii/partide, cifre care, de altfel, se gasesc destul de greu.
 
Aici veti mai gasi informatii referitoare la meciurile care vor fi transmise pe Betano TV, cat si oferta de pariuri a meciului in cauza. De asemenea, gasim articole explicative referitoare la promotiile sau jocurile de cazino si nu numai pe care le putem descoperi pe site, clipuri video , scoruri live, putand chiar sa te inregistrezi la Betano fara sa parasesti blogul. In total blogul Betano  numara 11 categorii: Alte sporturi, Baschet, Betano (produse si servicii), Comunicate de presa, EURO 2016, Formula 1, Fotbal, Handbal, JO 2016, Tenis si Clipuri Video. Blogul ne pune la dispozitie si arhiva lunara, incepand cu luna mai a acestui an. Toate acestea se gasesc in partea dreapta a paginii, acolo unde ni se pune la dispozitie si un buton de ‘’search’’, pentru a cauta stirile legate de subiectul care ne intereseaza. Nu in ultimul rand, de aici putem accesa si pagina de Facebook a acestei case pariuri online.
 
In concluzie, blogul Betano ne impresioneaza placut, mai ales prin cantitatea de informatii pe care o putem gasi. Pana in acest moment, ni se pare cel mai complex blog al vreunei case de pariuri.