Ce pariez azi 17.01.2023

În această zi de marţi casele de pariuri online nu au o ofertă prea bogată, astfel că am ales 3 meciuri din şaisprezecimile Cupei Turciei, o competiţie care are 60 de ani de istorie.

Sivasspor Kulübü şi Karacabey Belediyespor se vor întâlni pe "Sivas 4 Eylül Stadyumu" din Sivas, în şaisprezecimile Cupei Turciei, de la ora 13:30.

Echipa antrenată de Rıza Çalımbay este deţinătoarea trofeului, este calificată în primăvara Europa Conference League, însă are mari probleme în Süper Lig, unde este clasată pe un loc retrogradabil. În Cupa Turciei "Yiğidolar" au trecut în turul 5 fără emoţii cu 5-2 acasă de Esenler Erokspor Kulübü.

Echipa antrenată de Tahsin Tam este clasată pe poziţia a 8-a în TFF Second League (liga a treia) şi le-a eliminat în turul 4 cu 3-0 în deplasare pe Bandırmaspor Kulübü şi în turul 5 cu 5-0 în deplasare pe Giresunspor Kulübü.  

Antalyaspor Kulübü şi Kayserispor Kulübü vor fi faţă în faţă pe stadionul "Corendon Airlines Park" din Antalya, în şaisprezecimile Cupei Turciei, de la ora 16:30.

Echipa antrenată de Nuri Şahin le-a eliminat până acum cu 3-0 acassă pe Pendikspor Kulübü în turul 4 şi cu 1-0 acasă pe FK Manisa în turul 5. "Akrepler" sunt la retrogradare în Süper Lig, fiind clasaţi pe poziţia a 15-a.

Echipa antrenată de Çağdaş Atan stă mult mai bine în clasament, fiind pe locul 8. "Anadolu Yıldızı", au jucat finala în ediţia preceedentă. Acum au trecut în turul 3 cu 2-1 acasă de FK Iğdır, în turul 4 cu 1-0 acasă de Sivas Belediyespor şi în turul 5 cu 2-0 acasă Gençlerbirliği SK.

Alanyaspor Kulübü şi Galatasaray SK se vor întâlni pe stadionul "Kırbıyık Holding" din Alanya, în şaisprezecimile Cupei Turciei, de la ora 19:30.

Echipa antrenată de Francesco Farioli este pe locul 9 în Süper Lig iar în turul 4 din Cupa Turciei le-a eliminat acasă cu 3-0 pe Sakaryaspor Kulübü şi în turul 5 acasă cu 3-2 după prelungiri pe Eyüpspor Kulübü.

Echipa antrenată de Okan Buruk are un parcurs fantastic în Süper Lig, unde a înregistrat 8 victorii consecutive. În Cupa Turciei "Cim-Bom" a eliminat-o în turul 3 acasă cu 7-0 pe Kastamonuspor Kulübü, în turul 4 acasă cu 2-1 pe Ofspor Kulübü şi în turul 5 acasă cu 1-0 pe Ankara Keçiörengücü,

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.