Ce este Paysafecard si cum il putem folosi la pariuri?

Daca ai efectuat vreodata un depozit la o casa pariuri online este imposibil sa nu fi auzit de Paysafecard, o metoda de depozit care a devenit destul de populara in ultimul timp, metoda putin diferita decat restul.
 
Paysafecard este o modalitate de plata online pre-platita, asemanatoare cu o cartela de telefon.  Cu ajutorul acesteia pot fi efectuate insa plati sigure si rapide. Acest Paysfecard poate fi  gasit in diverse puncte de vanzare, cum ar fi Pay Pointurile, Posta Romana, Penny Market etc. . Pentru a vedea locatiile apropiate de tine in care se achizitioneaza Paysafecard trebuind doar sa accesezi site-ul oficial.
 
Aproape toate casele de pariuri licentiate in Romania accepta Paysafecard ca metoda de plata, valoarea unuia putand fi de 25, 50, 100 sau 300 lei. Pentru a putea folosi la pariuri si nu numai aceste cartele iti trebuie un cont pe Mypaysafecard. Evident, contul se deschide gratuit, pentru a te inregistra nefiind nevoie decat de maxim doua minute.

Cum imi alimentez contul MyPaysafecard?

Dupa ce vei achizitiona (alimenta) un Paysafecard de la un punct de vanzare vei observa ca pe fiecare astfel de cartela este trecut un cod de 16 cifre. Introdu acel cod in contul tau MyPaysafecard, in sectiunea “Introduceti un PIN”, aflata in partea de sus a paginii principale a contului, astfel suma de pe cartela fiindu-ti transferata in cont.  
 
Din acel cont vei putea efectua depozite la orice casa de pariuri doresti. Astfel, aceasta metoda este independenta de card sau de contul bancar. Asta spre deosebire de portofelele virtuale Skrill si Neteller, unde pentru a-ti crea cont iti trebuie datele cardului. In cazul in care doresti sa efectuezi un depozit mai mare de 300 lei cu ajutorul metodei Paysafecard poti efectua direct depozitul, fara a fi nevoie sa introduci fiecare cod in parte, cum se intampla inainte.
 

thumb_599949ce2be64_1503218126.png

 

Paysafecard este o metoda foarte usoara de a depune

Spuneam mai sus ca nu ai nevoie de vreun card bancar pentru a putea depune cu Paysafecard. Asta cu siguranta ii va atrage pe cei care isi doresc sa joace la pariuri online, insa nu au curaj sa isi creeze un card de credit, motivele putand fi diverse. Punctele de vanzare la care se gasesc cartele Paysafecard sunt foarte multe in Romania, pentru a putea gasi unul din apropierea ta recomandandu-ti site-ul oficial paysafecard. Acolo vei gasi toate locatiile in care sunt vandute astfel de cartele, fiind imposibil sa nu descoperi una in vecinatatea ta.

Avantaje si dezavantaje Paysafecard

Asadar, unul dintre avantaje il reprezinta gasirea foarte usoara a punctelor de vanzare la care se poate comercializa Paysafecard. Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca taxele percepute sunt foarte mici. De asemenea, la depunerea prin Paysafecard nu sunt furnizate date personale sau date ale cardului bancar, astfel ca nu ai de ce sa te ingrijorezi ca datele iti vor fi furate sau dezvaluite unor terte persoane. De altfel, asta nu se intampla la nicio casa de pariuri, indiferent de metoda pe care o folosesti, insa mai sunt unele persoane care inca mai cred asa ceva.
 
Principalul dezavantaj, daca il putem numi asa, este acela ca la casele online poti doar efectua depuneri, nu si retrageri cu ajutorul Paysafecard. Exceptie face aceasta casa de pariuri, unde poti retrage fara probleme cu Paysafecard daca ai depus prin aceeasi metoda.
 
Nu poti retrage insa prin alta modalitate decat prin aceasta, astfel ca suma de bani se duce in contul tau MyPaysafecard. De acolo ii poti depune la o alta casa de pariuri, pentru ca mai apoi sa retragi fara probleme prin transfer bancar. Aproape toate casele de pariuri  prezinta Paysafecard ca metoda de depunere.
 
In final, trebuie spus ca suma de bani de pe o cartela Paysafecard este valabila timp de 30 zile, insa banuim ca asta nu va incurca prea mult planurile. Odata transferata suma in contul MyPaysafecard, acest inconvenient dispare. 

Concluzii folosire Paysafecard la casele de pariuri

  • Cartela Paysafecard se gaseste la punctele de vanzare din tara;
  • Incarcarea unei cartele variaza de la 25 la 300 lei;
  • Pentru a depune la o casa de pariuri prin aceasta metoda ai nevoie de un cont MyPaysafecard;
  • Nu ai nevoie de card bancar sau de a-ti completa datele personale pentru a depune cu Paysafecard;
  • Nu se pot efectua retrageri prin Paysafecard decat printr-o anumita casa de pariuri;
  • Nu poti retrage banii din contul tau MyPaysafecard decat prin transfer bancar;

 

Creeaza-ti cont la singura casa de pariuri care accepta retrageri prin Paysafecard