Ce bonus de bun venit ofera 888sport pariorilor din Romania?

Casa de pariuri online 888sport a lansat versiunea site-ului pentru Romania pe data de 1 septembrie si cu aceasta ocazie a modificat si oferta de bonus la inregistrare.

In primul rand este important de mentionat faptul ca sunt eligibili pentru bonusul maxim doar jucatorii care si-au facut verificarea contului.

Casele de pariuri online sunt obligate prin lege sa verifice identitatea si adresa jucatorilor, asadar indiferent la ce casa de pariuri alegi sa pariezi, ti se va solicita o copie de buletin/ permis de conducere si o copie a unei facturi de utilitati recente.
 

Bonus de 1000 RON la pariuri sportive

 
Bonus de bun venit 888sport

Bonusul de bun venit este acordat in transe de cate 40 RON, prima transa fiind creditata imediat dupa ce ai facut prima depunere, iar restul transelor sunt platite de fiecare data cand ai pariat de 10 ori transa (400 RON).

Exemplu: daca faci un depozit de 200 RON, prima transa de 40 RON bonus va fi acordata imediat. Ulterior, restul de 4 transe de 40 RON, vor fi acordate ca bonus in asteptare: de fiecare daca cand pariezi 400 RON, o noua transa de 40 RON este creditata ca bonus.

Conditii de pariere

Bonusul trebuie pariat de 10 ori la cote cumulate de minim 2.00, in termen de 60 de zile, inainte de a putea solicita o retragere.

Daca conditiile de pariere nu au fost indeplinite in termenul de 60 de zile, atat suma bonusului cat si castigurile obtinute din bonus pana la momentul respectiv vor fi inlaturate din cont.


Ce alte promotii ofera 888sport pariorilor din Romania?


Minutul special 88
 
bonusuri si promotii 888sport


Nu cred ca exista parior care sa nu fi pierdut un bilet de pariuri din cauza unui gol inscris in ultimele minute de joc.
La 888sport daca pierzi din cauza unui gol marcat dupa minutul 88, miza iti este rambursata sub forma de bonus, in limita a 100 RON.

Pariul minim eligibil este de 20 RON si sunt luate in considerare doar pariurile simple (single – o seingura selectie pe bilet).

Aceasta oferta este disponibila doar pentru meciurile din Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A sau Champions League.

Mana de aur a golurilor
 
bonusuri si promotii 888sport

Promotia este valabila pentru pariurile pe marcatori.

Astfel, daca ai plasat un pariu pe primul marcator, ultimul marcator, sau marcator oricand in meci, iar in meciul respectiv s-au marcat minim 5 goluri, in cazul in care pariul este pierzator miza iti este rambursata sub forma de bonus.
Pariul minim eligibil este de 20 RON, iar bonusul maxim este de 100 RON.

Promotia este valabila doar pentru meciurile din Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A sau Champions League.

Pentru informatii suplimentare iti recomandam recenzia casei de pariuri 888sport si te asteptam la sectiunea de comentarii cu pareri pro sau contra acestei case de pariuri, dar si cu eventuale probleme pe care le ai sau le-ai avut la 888sport.

Noi vom prelua sesizarea si vom face tot posibilul sa rezolvam situatia intr-un timp cat se poate de scurt.

Totodata, pentru a afla pozitia 888sport in contextual pietei actuale din Romania, iti recomandam sa consulti ratingurile caselor de pariuri online din Romania; cu alte cuvinte, topul caselor de pariuri online licentiate din Romania in functie de mai multe aspecte:
 
  1. Popularitate
  2. Oferta
  3. Pariuri Live
  4. Cote
 
888 bonus de bun venit