Cazinoul live te intampina cu un bonus de 500 RON la inregistrare

Pasionat de jocurile de Live Cazino? Atunci iti va starni interesul promotia casei online Maxbet, conform acesteia putand obtine un bonus in valoare de 500 lei in cazul in care vei efectua o prima depunere utilizand un anumit cod.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa iti creezi cont la Maxbet, dupa care sa efectuezi un depozit de minim 50 lei folosind codul “LIVE100”. Poti introduce acest cod selectand butonul “Vreau sa introduc un cod bonus”. Promotia este disponibila doar pentru jucatorii care efectueaza prima depunere. De asemenea, bonusul poate fi rulat doar la mesele de Cazino Live (oricare masa din cele 15 disponibile).

Despre recompensa

Depune si primeste 500 RON bonus la Live Casino pentru a-i rula la mesele de Blackjack si Ruleta din cadrul sectiunii “Live Cazino”. Valoarea bonusului este de 100% din suma depusa. Bonusul plus depunerea trebuie rulate de 50 ori in termen de 30 zile inainte de a putea fi retrase, toate pariurile plasate in sectiune de Live Cazino contribuind in proportie de 100% la rulaj. Spre exemplu, daca ai profitat la maxim de promotie, depunand 500 lei, vei avea in total 1000 lei, tu trebuind sa rulezi 50000 lei pentru a putea efectua o retragere. Pariul maxim intr-o runda este 50 lei, altfel nu se va lua in considerare la rulaj. In urma efectuarii rulajului nu poti retrage de la Live Cazino un bonus mai mare de 2000 lei.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Efectueaza un depozit de minim 50 lei introducand codul “LIVE100”
  • Vei primi un bonus de 100% din prima ta depunere, pana la 500 lei
  • Bonusul plus depunerea trebuie rulate de 50 ori in termen de 30 zile in sectiunea de Live Cazino (Blackjack Live si Ruleta Live)
  • Un pariu mai mare de 50 lei intr-o runda nu conteaza la rulaj


external linkLink-uri externe interzise